Mivvy One

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Ladin
Začátečník
Začátečník

Mivvy One

Příspěvek od Ladin »

Zravim. Poohlizim se po novem telefonu a tento mi docela zaujal.
Jedna se o Mivvy One http://www.alza.cz/gsm-mivvy-one-d135061.htm
Ma ho nekdo z vas? Pripadne by se mi hodily nejake klady a zapory.
Dekuji.
Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život. Čínské (výstižné) přísloví
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Re: Mda Mivvy One- vase zkusenosti

Příspěvek od Maddogg »

Za tu cenu vypadá dost slušně (výbavou), mám jen obavu o optimalizovanost Windows Mobile. S tím totiž takhle společnost podle mě moc zkušeností nemá, pokud ale existuje nějaké forum kde se zabývají vývojem romek pro tento mobil je dá se říct po problému.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Na Smartmanii se objevila recenze a je to hodně zajímavé zařízení (zvláště za tu cenu). Navíc výrobce chystá i update na WM 6.5. Teď ještě aby se vytvořila nějaká komunita vývojářu a jdu do toho :)
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Ladin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ladin »

Vypada dobre. Pockam co se z toho vyvrbi.
Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život. Čínské (výstižné) přísloví
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“