Jaky CPU chladič na Asus Crosshair III
Moderátor: morke
- Aros
- Začátečník

Jaky CPU chladič na Asus Crosshair III
Zdravím... Zrovna jsem udělal velkou chybu. Koupil jsem si dohromady ASUS Crosshair, OCZ Reaper(s tím vysokým heatpipe obloukem) a GeminII. Ty paměti se pod chladič samozřejmě nevlezou... Nepřemýšlel jsem, když jsem to objednával. No dlouho jsem uvažoval, jestli koupit nové paměti, nebo nový chladič... Tak asi ten chladič. Rád bych jestli někdo nemá zkušenosti s Asus Crosshair III - potřeboval bych nějaký velmi výkoný chladič(nejlépe do 1K) který určitě na této desce nesahá do prostoru pamětí...
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
- Mirek E.
- Začátečník

-
Re: Jaky CPU chladič na Asus Crosshair III
Osobně bych radši vyměnil paměti, protože Gemin je velice dobrý chladič, kterému se jen tak nějaký nevyrovná. Navíc si myslím, že žádný výkonný a zároveň tak tenký chladič neexistuje.
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
- bitskull
- Začátečník

Souhlasim s Mirou, nech si chladic, tezko budes hledat lepsi...
Core i5 3570 & CM Hyper 212+, MSI N750Ti-2GD5/OCV1, GEIL EVO 2x8GB 1600MHz, GIGABYTE GA-H77M-D3H, Enermax Liberty DXX 400W, Silverstone TJ08B - MicroATX, LED LG 22" - 1920x1080, W10
- Aros
- Začátečník

No abych řekl pravdu, už je mám obědnané, ale ještě jsem to mohl zrušit... Nuže dobrá, paměti fičí ven, chladič zůstává... Já je už bohužel nemohu vrátit, ale tak něco s němi udělám...
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.