Ukoplá fleška - nefunguje
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- fmx rider
- Začátečník

-
Ukoplá fleška - nefunguje
Zdravím,
potřeboval jsem si něco přenést z jednoho pc na druhý a jak jsem flešku zapojil do druhého kompu, tak jsem jí nechtěně ukopl z usb portu, protože jsou při zemy. Nejde to na ní skoro poznat, je malá, tak jenom uletěla (Corsair Voyager Mini), jenže po připojení do kompu (dvou kompů) hlásí velikost 0 bajtů a když na ní kliknu, tak píše že není připojená...Nic důležité jsem na ní neměl, jenom se ptám jestli se to dá nějak spravit (formát jsem nezkoušel, ale když jsem dal ve Vistě "opravit" tak k ní nemá počítač přístup, tipuju že u formátovaní to bude stejné), nebo je po smrti?
potřeboval jsem si něco přenést z jednoho pc na druhý a jak jsem flešku zapojil do druhého kompu, tak jsem jí nechtěně ukopl z usb portu, protože jsou při zemy. Nejde to na ní skoro poznat, je malá, tak jenom uletěla (Corsair Voyager Mini), jenže po připojení do kompu (dvou kompů) hlásí velikost 0 bajtů a když na ní kliknu, tak píše že není připojená...Nic důležité jsem na ní neměl, jenom se ptám jestli se to dá nějak spravit (formát jsem nezkoušel, ale když jsem dal ve Vistě "opravit" tak k ní nemá počítač přístup, tipuju že u formátovaní to bude stejné), nebo je po smrti?
- nevidany
- Začátečník

-
Re: Ukoplá fleška - nefunguje
urvaný pájený spoj nebo poškozené pcb. můžeš si vybrat... teoreticky to je opravitelné ....
- fmx rider
- Začátečník

-
I v domácích podmínkách?
- nevidany
- Začátečník

-
závisí na stavu poškození je potřeba sundat kryt a zjistit co se stalo. jinak ano...
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
jestli z ni nic nepotrebujes, obetuj par fifniku a kup novou 
- fmx rider
- Začátečník

-
Myslíte že by šla vyreklamovat? "Fyzicky" v podstatě opotřebená není.
- Atapi
- Začátečník

No řek bych že jestli jsi urval USB konektor (v tom lepším případě), tak je docela silně fyzicky opotřebená
. Je jen otázka, jestli to při reklamaci budou rozdělávat nebo ne...
Jinak opravit to s mikropájkou většinou není problém, ale záleží na tom co přesně se stalo, jak psal nevidany.
Jinak opravit to s mikropájkou většinou není problém, ale záleží na tom co přesně se stalo, jak psal nevidany.
- fmx rider
- Začátečník

-
Psal jsem že fleška vypadá jako nová, nic se neulomilo, vypadá stejně jako před ukopnutím z portu, jenom nefunguje.
- HonzaN90
- Nováček

-
Zkus nejdřív reklamaci, když jí neuznaj, tak to rozeber, tim už nic nezkazíš