Zdravim,
co říkáte na tuto koncepčně zajímavou a celkem inovativní skříň od Chiefteca? Docela se mi zamlouvá představa ušetřit místo a využít case jako stojan a držák na monitor :) A i celkově vypadá zajímavě. Prostoru v ní moc není, především pro disky a mechaniky, ale to mě vůbec nevadí, naopak sháním neco malého, tichého, prostorově co nejméně náročného.
Co si o ní myslíte, nebo s ní máte někdo dokonce nějaké zkušenosti?
Chieftec BL-01B
Moderátor: L4mka
- Huncut
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

Re: Chieftec BL-01B
mě to přijde dost hrozný a nepraktický. pokud máš "standardní" výkonnej počítač, je to dost stísněný řešení, teplo od hardwaru ve spodní části má ztíženou cestu ven/nahoru. nehledě k tomu že se to bude zahřívat i od monitoru. mě by asi neskutečně vytáčely ledky na předním panelu - jasně, jdou vypnout ale i tak.
pokud preferuješ minimalistické řešení, je výhodnější koupit si nějaký nettop a přidělat ho VESA držákem dozadu na monitor. věc druhá je, že nettopů s použitelným výkonem je jak šafránu a celá tahle kategorie ještě potřebuje nějaký vývoj.
pokud preferuješ minimalistické řešení, je výhodnější koupit si nějaký nettop a přidělat ho VESA držákem dozadu na monitor. věc druhá je, že nettopů s použitelným výkonem je jak šafránu a celá tahle kategorie ještě potřebuje nějaký vývoj.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Re: Chieftec BL-01B
Je to dobrá case,jak je vidno z recenzí.Taky bych si jí koupil,bohužel u nás není k dostání.
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "