Koupě NTB ze zahraničí VS. záruka v ČR

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
doonio
Nováček
Nováček

Koupě NTB ze zahraničí VS. záruka v ČR

Příspěvek od doonio »

Když koupím noťas třeba na ebay, nebo na zahraničním shopu s elektronikou, mám záruku i u nás v ČR(samozřejmě pokud tady daná značka má své prodejny)?CO jsem se tak koukal tak noťasy třeba z GB jsou třeba o 3000 levnější než zde,a jelikož jsem v EU, tak nemusím platiti žádný clo.To je sice moc hezký že budu mít noťas o ěnco levnější, ale co případá reklamace, nechcu posílat noťas zpátky do GB, kdykovil by se něco porouchalo.Mají nělteré značky třeba mezinárodní záruku, vím že třeba Dell něco takového zavedl, ale taky esm slyšel že v Americe mají XXX typů záruky a třeba co by mi tam uznali, tak tady se to žeprý na záruku nevztahuje.Může mě někdo zasvětit do tajů mezinárodní záruky?Díky za vysvětlení :!:
smoula
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Koupě NTB ze zahraničí VS. záruka v ČR

Příspěvek od smoula »

doonio píše:Když koupím noťas třeba na ebay, nebo na zahraničním shopu s elektronikou, mám záruku i u nás v ČR(samozřejmě pokud tady daná značka má své prodejny)?CO jsem se tak koukal tak noťasy třeba z GB jsou třeba o 3000 levnější než zde,a jelikož jsem v EU, tak nemusím platiti žádný clo.To je sice moc hezký že budu mít noťas o ěnco levnější, ale co případá reklamace, nechcu posílat noťas zpátky do GB, kdykovil by se něco porouchalo.Mají nělteré značky třeba mezinárodní záruku, vím že třeba Dell něco takového zavedl, ale taky esm slyšel že v Americe mají XXX typů záruky a třeba co by mi tam uznali, tak tady se to žeprý na záruku nevztahuje.Může mě někdo zasvětit do tajů mezinárodní záruky?Díky za vysvětlení :!:
Za mezinárodní zárku si připlatíš,okolo tisícovky i víc,když se něco porouchá a máš ji dáš to do servisu,třeba HP a oni to jej opraví.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“