Hele tohle je typicky problem Pinnacle
To muže byt poskozeny frame, nebo titulek cokoliv me na to nekdy pomohlo nastavit export jinak. Házi to chybu hned na začátku nebo v nejake časti? Stale v te samé?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-) ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Ja zkousel snad všechny různý nastavení a nic.
Chybu to háže hned na začátku (0/74187@0:00:00)
Na začátku mám jen fotky a když je tam nechám a zbytek smažu tak se to vyexportuje. Takže bude pak asi nějaká chyba s videem?
Člověk stráví tolik času stříháním a pak ještě taková úmorná práce s exportem
Nakonec se ale podařilo, byly tam špatný dokonce 3 klipy..
Tomu se pro příště asi nedá nijak předejít že?
Ještě techniká.. Proč při použití přechodů, přiblížení nebo pohybu obrazu jsou v něm pak takové pruhy? To záleží na výstupním formátu?
Myslíš deinterlaci? Do jakéhokoliv, jen použit filtr na deinterlaci, v PInnacle jsem od verze 9 nedelal, ale filtr tam byl, hledej deinterlace nebo prokládáni.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-) ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Ano. Tak při exportu tam nejde nastavit žádný filtr. To se musí nastavit v eitaci zvlášť pro každý klip? Tam jsem našel filr "neprokládaný". Ale stejně nevím jak to nastavit..
Pokud nemas nejakou osekanou verzi tak to musi jit, maš plnohodnotne kodeky a plnou verzi? Pripadne zkus zmenit export parametry exportu, mas tam vlastni zkus jinak, cokoliv...
Já delal v pinacle naposledy v 9tce. No kodeky, jeslti nemas jen nejakkou oklestenou verzi jen na divani videa, kodek je od slova koder a dekodér jestli mas jen nejaky k-lite nebo all in one tak mas jen dekoder a potrebujes i koder.