Nenajede system (Asus F5GL)

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
kafooo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Nenajede system (Asus F5GL)

Příspěvek od kafooo »

Pred par dny jsem zanesl notas ke kamosovi, potreboval jsem udelat par uprav na hdd - zmenit souborovaci stystem, rozdelit na dve casti (system + data) , ke kamosovi sel z toho duvodu, ze data jsem mel na ext3 a chtel jsem to prehodit na ntsf, coz vyzaduje format a nemel jsem jak zalohovat 250 gb dat ... Nainstaloval mi xp, kdyz jsem pro notas prisel, vsechno jelo, donesl jsem jej domu, spustil system a pri nabehu plochy se to cele seklo. Slo jen hybat mysi, jinak vubec nic, tak sjem jej natvrdo vypnul a zapnul ... windows se seknul jiz pri nacitani, a to ted dela vzdy ... zkousel jsem tam dat nejake live cd linuxovych distribuci, u vsech mi najede puvodni nabidka, ale po vyberu spusteni systemu nebo instalace vsechno z obrazovky zmizi ... nainstalovat jakykoliv windows system taky nejde, stejny problem .... ovsem do nouzoveho rezimu v xp se dostat da ...

Tak tedy otazka, tusi nekdo, cim by to mohlo byt? Jde to spravit nebo to zanest na reklamaci ? (Notas mam od vanoc, jde o Asus F5GL)
pcjan
Nováček
Nováček

Re: Nenajede system (Asus F5GL)

Příspěvek od pcjan »

Zkus vyndat a znova sasunout harddisk, mohlo to být tím přenosem.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“