Miranda - Nepípá

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Miranda - Nepípá

Příspěvek od robocop »

Drive jsem pouzival ICQ a to při doručení zpravy piplo a ja si ji sel hned precist,
Ted mam Mirandu - a ta mi nikdy nepipne. Jak to prosim mam v tom mega slozitem nastaveni presne nastavit aby mi to pri doruceni zpravy piplo. ???
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Re: Miranda - Nepípá

Příspěvek od Maddogg »

Nastavení -> Vlastní upravy -> zvuky a tam si přiřadit zvuky . Pokud máš vypnuté úplně všechny zvuky tak někde v okně mirandy by měl být reproduktor s křížkem na ten klikneš. Takhle se ale blbě radí nevím jestli máš nějaký miranda pack či uplně holou mirandu ...
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Re: Miranda - Nepípá

Příspěvek od robocop »

Maddogg píše:Nastavení -> Vlastní upravy -> zvuky a tam si přiřadit zvuky . Pokud máš vypnuté úplně všechny zvuky tak někde v okně mirandy by měl být reproduktor s křížkem na ten klikneš. Takhle se ale blbě radí nevím jestli máš nějaký miranda pack či uplně holou mirandu ...
no tak tam jsem byl a neco jsem tam odklikal a porad mi to nepipa, Nevite co presne tam musim povolit?
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“