Radeon 4870 a konektor větráku.

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Fox_25
Začátečník
Začátečník

Radeon 4870 a konektor větráku.

Příspěvek od Fox_25 »

Čau, dneska jsem se řádně zapotil. Čistil jsem grafiku(výrobce powercolor, nemá stock chlazení) a když jsem chtěl odpojit větrák tak mi zůstal celý v ruce(samec i samice) když jsem se podíval na tišťák tak jsem zjistil že na tomto místě asi trochu moc šetřily cínem. Nakonec jsem grafiku vyčistil a konektor jednoduše připájel zpět(nechtělo se mi čekat na reklamaci a pochybuji že by ji uznali). Grafika naštěstí funguje.

To je to takto na více grafikách od ATI? Připadá mi že je to mírně řečeno nezodpovědné na takovémto místě šetřit.
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Radeon 4870 a konektor větráku.

Příspěvek od Spirit »

Pocul si niekedy o slovnom spojeni - vyrobna vada? Alebo mas naozaj pocit, ze na kazdej druhej ATIne ti ostane ten konektor v ruke? Okrem ineho, samotny cip, ci uz nvidia alebo AMD s kvalitou samotnej dosky nema vobec nic spolocne.
Fox_25
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fox_25 »

Ano, samozřejmě a kvůli tomu jsem se ptal. Taky jsem nikde neřekl že čip je špatný, s grafikou jsem víc než dobře spokojen. Neprochází mi denně rukama X grafických karet i když PC pro někoho občas složím.
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

je to obycajna neumyselna vyrobna vada tak, ako ju mozes najst na kazdom jednom vyrobku na svete

Snad si nemyslis, ze odpadavajuci konektor je vlastnost. A k tomuto zisteniu netreba, aby ti preslo rukami X kariet..
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“