Mám takov dotaz.Potřeboval bych udělat reinstalaci XP pro eng asi SP3(ne čistou instalaci)-to není problém ,ale nemám origo cd XP pro eng z kterého to bylo instalováno a neznám aktivační key.Bude třeba při reinstalci??
Mám jen key s Visty Ultimate takže downgrade NA XP.Já už jsem to tak dostal,je to origo žaden warez.
Problém je v tom,že systém když začne bootovat (asi tak 3s) a pak hned padne do modré obrazovky.
(skoušel se tam acronis home 2009 a Acronis Disk Director Suite 10) a po odinstalováni a restartu
už to nenajelo asi něco vzalo při odinstalaci.
Reinstalace XP
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- ROMIKUS
- Začátečník

-
- Wuuduu
- Středně pokročilý

Re: Reinstalace XP
kod potrebujes a cd medium mozes mat ine.
Ak to nie je warez, mas mat aj kod.
Ak to nie je warez, mas mat aj kod.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- zombux
- Odborník PCT

pokud jde o downgrade, skutečně může nastat problém s kódem (Microsoft sice povoluje downgrade, ale médium a klíč přes který to nainstaluješ si musíš sehnat sám)
ignorelist: kremrole a dezoláti
- FlexaBender
- Nováček

-
Klíč jde zjistit např. pomocí Everestu. Položka Operační systém pak další Operační systém a v sekci Licenční informace je Klíč produktu. Legálních instalaček XPček se na netu válí spousty, Mr. Google s tím určitě pomůže.
- ROMIKUS
- Začátečník

-
No jo Everest ale mně system nestartuje,je nějaká verze boot kterou bych nabotoval z cd?
CD jiné ,ale musí být eng když nainstalovaná verze je eng?
CD jiné ,ale musí být eng když nainstalovaná verze je eng?
- zombux
- Odborník PCT

pak pomůže tenhle návod http://www.jiribrejcha.net/2008/03/vydo ... e-metodou/
ignorelist: kremrole a dezoláti