Hd 4850

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Zamčeno
candan
Nováček
Nováček

Hd 4850

Příspěvek od candan »

Zavedl jsem toto tema jelikoz jsem nenasel nic poradneho co se tyce teto karty.
Nasel jsem par rad ale nepomohly.
Rozhodl jsem se ze se svamy podelim o me zkusenosti.

Jak vite kazdy kdo ma tu to grafiku ma problem se zahrivanim proto vam pomuzu poradit jak se zbavit prehrivani a unlocknout ji na max.
Jiste uvidite nekolik recezi na ruzne chladice ci vetraky, vertemy ze vam ani nemusi jeden znich pomoct.

1.(Plastova krytka) jestly ze se vase grafika zahriva zkontrolujte kazdy dva mesice prach.. Je treba ho odfouknout z obou stran.(samozrejmne jen jestly mate plastouvou krytku)

2.(Case) Mel jsem maly case kde nebyl priliv studenho vzduchu tudis tam koloval jen
teply vzduch vtomhle pripade vam nepomuze zadny vetrak.Kromne jednoho a to Akasa Vortexx Neo vysvetlim proc tomu tak je.: Toto chlazeni odvani teplo rovnou
pryc s casu jestly mate moznost dat 180mm vetrak do predu Casu tak a by hnal cerstvy vzduch primo na grafiku teplota se zmensi na minimum pri rozlyseni 2084x1018 a hry Resident evil 5 nebo NFS shift se mel teploty kolem 70-80 stupnu v hre vse na max a samozrejmne grafickou kartu jsem mel unlocklou na max.

Postupem casu sem dam i par obrazku na ukazku .
Rad uvitam vase nazory ci jakekoliv zlepseni.
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Hd 4850

Příspěvek od no-X »

Nejlepší moderátor ve výslužbě
Syntex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Syntex »

Mě pomohlo odstranit plastovou kritku a teploty o pár stupňů lepší. A každopádně je potřeba vyčistit od prachu jednou za čas, tak jako u jiných karet.
beardie
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od beardie »

viz no-X

LOCK
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Zamčeno

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“