Velmi podobny bsod som dostaval aj ja. Ja mam v systeme(win 2003) defaultne zapnuty memory dump, ale mozes si ho nastavit aj v xp(a asi aj inde). V XP sa to zapina cez vlastnosti tohto pocitaca; advanced; startup & recovery: tam si vyberes aky dump chces. Ja som tam mal ten kompletny - pri bsod musis cakat kym sa ti cela ramka skopiruje na disk.
Po opatovnom nabehnuti systemu si spustis microsoft debugging tools; daju sa stiahnut na microsoft stranke pre tvoj operacny system(ci skor platformu). Spustis to(normalne cez start) a ides:
1.
File -> File Symbol Path: a zadas:
SRV*c:\symbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols
2.
File -> Save Workspace
3.
File -> Open Crash Dump
Tu zadas ten tvoj dump; kam sa uklada sa dalo nastavit pri jeho zapnuti - defaultne to je asi windows/memory.dmp
Teraz sa ti nieco vypise do terminalu, ktory tam vyskoci a tam najdes nieco take ako:
"Probably caused by" a tu bude nasledovat meno programu/kniznice/driveru, ktory pad sposobil.
dalej mozes napisat co ti to poradi -
!analyze -v
tam ti napise co presnejsie sa stalo a preco to padlo. Dalej mozes napisat
!thread
to by ti malo napisat aj Owning Process (ak nejaky). U mna to bol System a problem som mal s driverom na zvukovku...
Ked si takto lokalizujes co ti sposobuje pad systemu, tak by nemal byt problem najst na internete nejake riesenie(update, inu verziu, ..).
PS: ten navod pre debugging tools vyssie som si nevymyslel ale aplikoval podla nejakeho navodu na internete - takze neviem k tomu programu viac poradit. a ak sa to pomocou tohto postupu nebude dat, tak neviem