Sony Vaio VGNAW31S/B - novější notebook

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
bluss
Nováček
Nováček

Sony Vaio VGNAW31S/B - novější notebook

Příspěvek od bluss »

Chci si na vánoc koupit nový notebook, protože ten co mám teď mi vůbec nevyhovuje..

Zatím se mi nejvíc líbí Sony Vaio VGNAW31S/B

tady odkaz:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=66080

Prosím nepiště, že je velký, těžký, pro mnohé asi špatně přenositelný atd. tohle všechno vím, také vím, že grafická karta nepatří k těm nejlepším na trhu a na žádné nové hry to tím pádem není, taky ho chci spíše na internet, wordy, icq, filmy a pracování s videem apod.. na což si myslím, že tahle grafárna bude bohatě stačit.

Je mi jasné, že koupím skoro stejný notebook za poloviční cenu ale rozhodně nebude mít tak kvalitní displej a ani tak kvalitní zpracování jako tenhle od sony..

No a hlavně mi jde o to, abych si ho nešel koupit a za měsíc nepřišel na trh nějaký podobný s 18,4 displejem a byl za podobnou cenu s lepším vybavením...Je mi jasné, že tohle není poslední model, spíš jestli sony nechce přijít do vánoc s něčím lepším?? Abych si začátkem prosince nerval vlasy, proč jsem měsíc nepočkal, že jsem mohl mít novější.....Zajímají mě pouze novější typy s 18,4 displejem, 17, 16 atd. mě nezajímají...

Tak jestli o tom někdo máte přehled a můžete poradit prosím...
Předem díky. :-)
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“