Nová deska, nový zvuk a 5.1 bedny...

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Stiefell
Nováček
Nováček

Nová deska, nový zvuk a 5.1 bedny...

Příspěvek od Stiefell »

Ahojte,

pořídil jsem si desku Asus P5Q Deluxe, žádný problém sní nemám až na zvukovku, nainstaloval sem na ně jakýsi ovladač "SoundMAX", a mám 5.1 bedny. A teď přichází můj problém, když třeba mám puštěný ve FF YouTube a hraje tam nějaká píseň, tak de normálně slyšet, ale jakmile se ozve skype zpráva, tak to udělá takové to "tutut" :) a najednou chvilinku hraje snad jen pravý reprák. To vážně nechápu, a hry též nemůžu hrát, například Half-Life 2, nechal jsem puštěný FF se songem, pustil HF2 a nefungoval zvuk, začal fungovat až poté co sem musel v nastavení HL2 změnit z 5.1 na Stereo. No a teď se mi stal další problém a to je to že už hraje jen levý a pravý reprák, do teďka sem používal sluchátka, takže sem měl vše vypojené, vše sem spátky zapojil, nastavil 5.1 a nic. Nikde mi nehraje ani sub-woofer, krom testu zvuku přímo v SoundMAXu... Nevíte někdo co s tím? Ještě bych měl asi dodat že mám Windows 7... Díky předem za odpověď, Stiefell...
drp
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Re: Nová deska, nový zvuk a 5.1 bedny...

Příspěvek od drp »

Driver stahnes tady http://neosmart.net/downloads/guides/Vi ... M_3665.rar a tady mas navod

Kód: Vybrat vše

SoundMAX Integrated Digital Audio 
Microsoft Windows Vista build 5308 uses Windows Update (herein called WU) to get the latest drivers for the SoundMAX chipset. These drivers stutter, hiss, snap, crackle, and pop, nonstop and do not have support for digital audio. This is an improvement over 5270 where you had to find your own drivers, AND it was impossible to get digital audio.

Download these drivers and extract them to a folder somewhere with WinZip.
Open Device Manager (Control Panel | System | Hardware | Device Manager) find the entry for the SoundMAX, and update its driver with the one in the \SMAXWDM\W2K_XP\ directory that you just extracted.
Restart your computer.
Open Control Panel | Audio Settings | SoundMAX | Properties. In the 'Other' tab uncheck the first entry and check the second for digital audio. If you have analog speakers, leave both unchecked.
If sound quality is not that great, try changing the Format settings in that last tab on the page. Try going up or down until it works out.... I have this card and was quick to replace it... Time to get a new sound card if you are still having issues :(
Vista will tell you that Windows Update has found newer drivers. Ignore it or you'll lose the sound!
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“