windows seven- rada
Moderátor: Loki5567
- nurder
- Začátečník

-
windows seven- rada
Dobrý den, mám problém. Po přeinstalaci windows xp na windows seven mi jede procesor 100% ... když nic nedělám tak je to mezi 0-10% ale stačí jen kliknout na dokumenty a je to špatně. Nevím, čím to může být, ale někde jsem četl, že to dělá schvost.exe. Jsem úplně zoufalý. Dále zda-li to není pomocí internetu jelikož mi furt padá. Je to wifi usb jelikož wifi router mám na jiném počítači. Prosím o každou radu, dík moc .
- WerK
- Začátečník

-
Re: windows seven- rada
zmackni ctrl+shift+esc ve spustenem spravci uloh klepni na zahlavi CPU a zjisti, kteryze proces to zpusobuje, to pomuze objasnit pricinu. Tak z hlavy me napada : nenainstalovane ovladace VGA, disky v PIO modu nebo nejaka spyware havet. Taky napis, o jakou sestavu se jedna
- nurder
- Začátečník

-
Noo tak nejvíc co zabírájí jsou nečinné procesory. Myslíte parametry mého počítače?:) noo tak ram 1GB cpu 2,66GHz grafická karta (ta asi ted neni potřeba) nvidia 7600gs. Je to divný nějaký vir, když jsem přece přeinstaloval ten windows čistě. Odstranil jsem oddíl a vytvořil nový. Tam nainstaloval OS w seven. Jinak co jste psal ty ovladače vga
to je co jelikož to asi nemám ani to co jste dále menoval. Dík moc za pomoc
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nurder píše:Noo tak nejvíc co zabírájí jsou nečinné procesory.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- nurder
- Začátečník

-
Noo ale jinak tam nic neni
:D:D:D..... všude je 00
- nurder
- Začátečník

-
na co jsou teda ty ovladače VGA, diski v pio modu atd... Dík moc