Front Panel - chrčení sluchátek
Moderátor: CageJ
- maslik
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Front Panel - chrčení sluchátek
Takže kdo ví?! Sluchátka připojená do předního front panelu chrčí (o něco více, když se roluje stránka).
- v zapojení do zadu nechrčí
- deska Asus P5Q Deluxe, zvuk tedy ADI® AD2000B alias Sound MAX, skříň Nexus
- než nastartujou wokna, tak to nedělá
- ostatní vstupy vypnuté
- v zapojení do zadu nechrčí
- deska Asus P5Q Deluxe, zvuk tedy ADI® AD2000B alias Sound MAX, skříň Nexus
- než nastartujou wokna, tak to nedělá
- ostatní vstupy vypnuté
- xxsawer
- Začátečník

-
Re: Front Panel - chrčení sluchátek
Hadam, ze to je ruseni...Jak moc to chrci?
Zkousel si zapojit sluchatka primo do konektoru co vede do desky?
Taky si nenapsal jaky mas sluchatka a jestli je stejnej vysledek kdyz tam zapojis bedny?
Mam starou desku, taky Deluxe od Asusu, ve svy dobe spicka. Vzdycky sem mel nejaky levny sluchatka za dve kila, pak sem si koupil od Sennheiseru HD485, zvuk oproti tem puvodnim k neporovnani ale najednou slysim nejaky chrceni vzdycky kdyz se zvedne zatez procesoru. Dokonce kdyz to vic zesilim tak je slyset i bzuceni kdyz hybu mysi. Proste i kdyz to je Deluxe deska tak integrovana zvukovka asi neni zadnej zazrak.
Jinak nechrci v tom nejak moc, je to slysitelny jenom kdyz nemam pusteny zadny zvuky
Zkousel si zapojit sluchatka primo do konektoru co vede do desky?
Taky si nenapsal jaky mas sluchatka a jestli je stejnej vysledek kdyz tam zapojis bedny?
Mam starou desku, taky Deluxe od Asusu, ve svy dobe spicka. Vzdycky sem mel nejaky levny sluchatka za dve kila, pak sem si koupil od Sennheiseru HD485, zvuk oproti tem puvodnim k neporovnani ale najednou slysim nejaky chrceni vzdycky kdyz se zvedne zatez procesoru. Dokonce kdyz to vic zesilim tak je slyset i bzuceni kdyz hybu mysi. Proste i kdyz to je Deluxe deska tak integrovana zvukovka asi neni zadnej zazrak.
Jinak nechrci v tom nejak moc, je to slysitelny jenom kdyz nemam pusteny zadny zvuky
- maslik
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jinak nechrci v tom nejak moc, je to slysitelny jenom kdyz nemam pusteny zadny zvuky --- presne tak
- xxsawer
- Začátečník

-
Hm pak fakt sazim na to ruseni a s tim nic neudelas, jedine koupit nejakou lepsi zvukovku
- Mastodont
- Černá karta

-
U mě to vyřešil feritový kroužek navlečený na front panel dráty.
- Ollie
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, feritovej kroužek. Bývá v balení skříně, teda aspoň u Cooler Master jo.
- maslik
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak to zkusim, ale ted ho musim najit, kam jsem ho hodil....
- Cza
- Nováček

-
Dělá mi to bohužel také, feritový kroužek na kabelu od front panelu samozrejmě mám.
Pravděpodobně to dělá grafika: čím blíž je kabel u ní, tím víc to chrčí
Mám dvě nachlup stejný sestavy, akorát v jedný je nVidia v druhé ATi. Chrčí ta s tou nVidiou, nevím čím by to mohlo být...
Pravděpodobně to dělá grafika: čím blíž je kabel u ní, tím víc to chrčí
Mám dvě nachlup stejný sestavy, akorát v jedný je nVidia v druhé ATi. Chrčí ta s tou nVidiou, nevím čím by to mohlo být...