Čaute hoši, potrebujem súrne poradiť ohladom mojho Zdroja Corsair VX 550
Dneska som si skladal komp a vymenil som i7 860 za 920.
Všetko bolo ok, až do vtedy, do kým, po chvíli nabotovania Winu7, nezačalo dačo divne pískať.
Najprv som si myslel, že je to HDD, ale potom som začal pozornejšie lokalizovať zdroj zvuku a zdrojom zvuku bol nakoniec samotný Zdroj.
Mám Corsair VX 550W a naozaj netuším, prečo to začal zrovna teraz robiť, keď týždenná prevádzka pretaktovanéj 860-ky bola v pohode, lenže najzvláštnejšie je, že sa to akosi netýka vyťaženosti zdroja, pretože som spustil LINX zahulil mu najviac jak sa dá, čiže pretekalo cez zdroj viac Watov, kedže procák pracoval ako blázon, ale nepískal. Pískal iba pri štarte Winu 7, chvílu na to, ako sa naštartoval a potom ešte pár krát, raz pri zapnuti HD videa na Youtube a raz len tak prepiskol.
Neviete čím by to mohlo byť ??? Celkom sa bojím, či ten zdroj nezačal vypovedať službu, mám ho iba rok a naozaj nechcem, aby mi to ešte nebodaj odpálilo procák , dosku a neviem čo všetko.
PS: Ten piskot bol taký premenlivý, nie stály a intenzivný menil sa, napríklad pri otváraní zložiek a zatváraní a podobne.
Prosím poradte, keď tak by som ho zajtra odniesol do Alzy na reklamáciu, už ma fakt šlahne, pred dvoma dňami som tam bol zaniesť celú 860 zostavu a vymenil za 920 a teraz tam pojdem ešte aj zo zdrojom nie???...
Need help - Corsair VX 550 W, pískanie
- Syny
- Nováček

-
- yNo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Need help - Corsair VX 550 W, pískanie
ak mozes vyreklamovat tak jednoznacne reklamuj....
Nothin´