BioStar TForce 6100-939 výměna

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání desek - libovolný výrobce, socket i čipset.

Moderátoři: Eddward, PKBO

Odpovědět
stoid
Nováček
Nováček

BioStar TForce 6100-939 výměna

Příspěvek od stoid »

Oddělal jsem si svoji desku BioStar TForce 6100-939 nepovedeným flashem Biosu... Zkusil jsem vše, ani v jednom krámku u nás co servisujou HW mi to neoživili. (nefunguje klávesnice, nemohu zmáčknout DEL pro vstup do Biosu)

Chci se zeptat co doporučujete, zda mám zkusit sehnat nějakou starší desku, nebo koupit někde novou, aby se mi podařilo svuj stroj zprovoznit. Je to cca 4 letý PC, ještě tak 1-2 roky jsem mu dával životnost, rád bych dojel na současné sestavě.

Jenže jakou desku sehnat, jaký typ, značku, aby odpovídala té předchozí, nehádaly se mi RAM, nebyla třeba větší rozměrově? Má smysl hledat starší desky, nebo když se tohle stane kupujete novou sestavu? Procesor, disk, grafika mi jede bez problémů, škoda to vyhazovat...

Jaký máte zkušenosti s výměnou desky z bazaru, povede se to rozchodit bez problémů? Má smysl dávat tam desku novou?

děkuji moc
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Re: BioStar TForce 6100-939 výměna

Příspěvek od Mastodont »

Sežeň si někde z bazaru 939 desku a máš po problému.
smoula
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od smoula »

Mastodont píše:Sežeň si někde z bazaru 939 desku a máš po problému.

Kvalitní NForce 4,Né žádnou Vii Opávii.
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

nForce 4 nebyl žádnej zázrak, všichni ho používali jen pro to, že nic lepšího nebylo.
stoid
Nováček
Nováček

Příspěvek od stoid »

Díky za tip, a v podstatě s tim jsou nějaký další problémy? Když už seženu nějakou rozumnou bazarovou desku. Asi největší problém vidim přendat procesor, páč jsem to nikdy nedělal, tak je tam nutné asi lepidlo nebo co, pomalu se do toho začítam...
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“