Grafika do noteboku HDX
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- anyman
- Nováček

-
Grafika do noteboku HDX
Zdravím,měl bych dotaz ohledně svého noteboku HP HDX 9350.Notebook má vlastní grafickou kartu MXM GeForce 8800 GTS.Zajímalo by mě,zda se nechá upgradovat na vyšší,třeba nějakou GTX 260 a výš.Jinak ještě kde bych měl shánět..Díky za jakékoliv info..
- GainWard
- Začátečník

Re: Grafika do noteboku HDX
To by mě taky zajímalo. Prodavají se vůbec single Grafické Karty do Noteboku??
GainwardBliss 9600gt GoldenSammple není špatná
- anyman
- Nováček

-
Na ebay je MXM grafik docela dost,tak asi jo,ale fakt nevím kde..GainWard píše:To by mě taky zajímalo. Prodavají se vůbec single Grafické Karty do Noteboku??
- Pitbulls
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
V CzC měli asi za 5500kč grafiky k notebooku .
"Snaž se a dokážeš to!" Ing.Pitbulls
Moje pc zde
MB:Asus Maximus III Extreme - Intel P55,CPU:Intel Core i5-670,RAM:Corsair DIMM 8192MB DDR III 1600MHz XMS3 DHX ,GPU:PowerColor HD5970 2GB GDDD5, PCI-E,Zdroj:Enermax MODU87+ 600W,Disk:WD Caviar Black - 2TB.
Moje pc zde
MB:Asus Maximus III Extreme - Intel P55,CPU:Intel Core i5-670,RAM:Corsair DIMM 8192MB DDR III 1600MHz XMS3 DHX ,GPU:PowerColor HD5970 2GB GDDD5, PCI-E,Zdroj:Enermax MODU87+ 600W,Disk:WD Caviar Black - 2TB.
- smoula
- Mírně pokročilý

Single se prodávají v zámoří,u nás ne.anyman píše:Zdravím,měl bych dotaz ohledně svého noteboku HP HDX 9350.Notebook má vlastní grafickou kartu MXM GeForce 8800 GTS.Zajímalo by mě,zda se nechá upgradovat na vyšší,třeba nějakou GTX 260 a výš.Jinak ještě kde bych měl shánět..Díky za jakékoliv info..
Na ebay se občas objeví 9800M GTX ale za deset tácu,to už je lepší zkusit PE4H.
Nebo ViDock,ten mají aspoň skladem.
Naposledy upravil(a) smoula dne stř 28. říj 2009, 14:22, celkem upraveno 1 x.
- anyman
- Nováček

-
Tak ten ViDock je jen na extedrni monitory.TO PH4H jsem nějak nevyčetl,čeho se týká..smoula píše:Single se prodávají v zámoří,u nás ne.anyman píše:Zdravím,měl bych dotaz ohledně svého noteboku HP HDX 9350.Notebook má vlastní grafickou kartu MXM GeForce 8800 GTS.Zajímalo by mě,zda se nechá upgradovat na vyšší,třeba nějakou GTX 260 a výš.Jinak ještě kde bych měl shánět..Díky za jakékoliv info..
Na ebay se občas objeví 9800M GTX ale za deset tácu,to už je lepší zkusit PH4H.
Nebo ViDock,ten mají aspoň skladem.
- smoula
- Mírně pokročilý

Zatím to tak vypadá že přes HDMI posílá signál na obrazovku noťasu.
- GainWard
- Začátečník

Promin, ale ty asi neseženeš možná externí, ale jen 8600gt což je shit a stojí 7000kč.
GainwardBliss 9600gt GoldenSammple není špatná
- smoula
- Mírně pokročilý

Tu máš 9800M GTX.anyman píše:Zdravím,měl bych dotaz ohledně svého noteboku HP HDX 9350.Notebook má vlastní grafickou kartu MXM GeForce 8800 GTS.Zajímalo by mě,zda se nechá upgradovat na vyšší,třeba nějakou GTX 260 a výš.Jinak ještě kde bych měl shánět..Díky za jakékoliv info..