Halooo- co si takhle přenastavit na foru čas o jednu hodinu?
- Tomson
- Začátečník
Halooo- co si takhle přenastavit na foru čas o jednu hodinu?
Co si takhle přenastavit na foru čas o jednu hodinu? Jedete na letni....
- lantis
- Začátečník
Re: Halooo- co si takhle přenastavit na foru čas o jednu hodinu?
Ja ne... Si to přenastav.
Nebo mě dej heslo a já ti přenastavím, když to sám neumíš.
Nebo mě dej heslo a já ti přenastavím, když to sám neumíš.
- beardie
- Čestný člen
v hornom menu nastaveni -> nastaveni PCT fora -> pouzivat letni cas -> [NE]
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- bubanek
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že na chybu šlo upozornit jinak, než urážet administrátory cedulkami "I'm with stupid" a rejpat titulky jako "Halooo co takhle, kdybyste.."
Hlavně když jde o tvou vlastní chybu.
Hlavně když jde o tvou vlastní chybu.
- Tomson
- Začátečník
heh a proč nemá PCT forum společný čas pro všechny ? takhle to je dost tupý a nedomyšlený
tak sry ale mě by to fakt nenapadlo že to budu muset nastavovat v nastavení
tak sry ale mě by to fakt nenapadlo že to budu muset nastavovat v nastavení
- Tomson
- Začátečník
ok tak mi dejte nejakou peknou karticku za urazku (kdyz se vam to tak zda)
- Wilik
- Administrátor
Nedomysleny by bylo mit spolecny cas pro vsechny. Ne kazdy se na forum pripojuje z CR/SR, tj. ne kazdy ma stejny cas jako lide v CR/SR, takze maji vsichni moznost si nastavit casove pasmo a v ramci nej zapnout volbu "zimni/letni cas". Celkem jednoduche a logicke... ale jelikoz jsi s temi stupidnimi, tak to asi nepochopis.Tomson.cz píše:heh a proč nemá PCT forum společný čas pro všechny ? takhle to je dost tupý a nedomyšlený
Kazdopadne nema smysl tu psat dalsi OT!
- GulDucat
- Začátečník
-
Tak to by melo uz smysl, kdyby cas byl bran primo z pocitace diskutujiciho.
- myom
- Středně pokročilý
tak to mi rekni, jak si s tim poradi databaze?
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- gejmer
- Začátečník
-
Faktem je,že nevim o nikom tady na fóru kdo by se připojoval od jinud,než z ČR/SR.
To jest kvůli mizivému počtu lidí musí být veci zařízeny tak jak jsou,jinak se tomu říká taky diskriminace většiny
To jest kvůli mizivému počtu lidí musí být veci zařízeny tak jak jsou,jinak se tomu říká taky diskriminace většiny
- GulDucat
- Začátečník
-
No tak to ti povim, to uz je jeji problemmyom píše:tak to mi rekni, jak si s tim poradi databaze?
Ne vazne, taky myslim ze by melo byt vse ciste otazkou serveru, tedy i cas prijeti prispevku, vhledem k casu v miste, odpovidajicim domene serveru.
- Wilik
- Administrátor
Protoze je phpBB3 programovano univerzalne, tak kazdemu uzivateli umoznuje nastavit si casove pasmo a v ramci nej i zimni/letni cas. Jako prednastavena je stredni Evropa, +1 hodina a zimni cas. Nikde jsem si ani nevsiml moznosti "vnutit" vsem tento cas napevno, tj. kazdy ma moznost si to zmenit.
Nepredpokladam, ze by se tu nasel nekdo, kdy by 1x za pul roku nezvladl zmenit letni a zimni cas.
PS: navstev ze zahranici mimo nase casove pasmo je cca 150 lidi denne.
Nepredpokladam, ze by se tu nasel nekdo, kdy by 1x za pul roku nezvladl zmenit letni a zimni cas.
PS: navstev ze zahranici mimo nase casove pasmo je cca 150 lidi denne.
- zombux
- Odborník PCT
no a jak myslíš že to je řešené? přesně tak jak píšeš. uživatel si v nastavení jen mění hodinový offset vůči serverovému časuGulDucat píše:Ne vazne, taky myslim ze by melo byt vse ciste otazkou serveru, tedy i cas prijeti prispevku, vhledem k casu v miste, odpovidajicim domene serveru.
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- gejmer
- Začátečník
-
Jo asi tak nějak.Prostě celá ta věc má nízkou důležitost a svět se kvuli tomu nezboříWilik píše:Nepredpokladam, ze by se tu nasel nekdo, kdy by 1x za pul roku nezvladl zmenit letni a zimni cas.
//edit Wilik - promaz OT
- GulDucat
- Začátečník
-
Jasne, ale otazka je, je to k necemu?zombux píše: no a jak myslíš že to je řešené? přesně tak jak píšeš. uživatel si v nastavení jen mění hodinový offset vůči serverovému času
Bud se prizpusobovat uzivatelum uplne, nebo vubec, to uz by se mohly uvadet rovnou dva casy soucasne - serverovy, a uzivateluv.
e/
Respektive mi jde o spravnost vychoziho nastaveni, jako cech na ceskem serveru cekam spravne zobrazeni casu, bez nastavovani.
- Don
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
je zajimavy, ze se tu kazdeho pul roku resi "par" (slovy par) jedincu s timto problemem
takto je to vice univerzalni i pro cechy, ketri jsou mimo cechy. staci jen jednou za pul roku prehodit kulicku z prava do leva nebo naopak.
takto je to vice univerzalni i pro cechy, ketri jsou mimo cechy. staci jen jednou za pul roku prehodit kulicku z prava do leva nebo naopak.
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- Wilik
- Administrátor
Sice bych netvrdil, ze server by se mel ridit podle narodnosti ctenare (napr. ja su moravak a taky nevyzaduju jine nastaveni serveru), ale budiz faktem, ze jde primarne o cesky server (vztazeno k republice). A v tom pripade muze kazdeho uklidnit - server PCT fora ma primarni cas jako "GMT +1h, zimni" a pred zmenou mel "GMT +1h, letni". Tzn. kazdy kdo se v nejakou chvili zaregistruje, bude mit cas spravny. Od te chvile uz je to jen a pouze na uzivatelskem nastaveni, ktere nemame moznost (a ani nechceme) vsem direktivne menit.GulDucat píše:Respektive mi jde o spravnost vychoziho nastaveni, jako cech na ceskem serveru cekam spravne zobrazeni casu, bez nastavovani.
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Pořád mi nějak nedochází, co se tu řeší. Uživatel si může vybrat jak časové pásmo, tak SEČ/SELČ. Kde je problém? Překliknout při posunu času kuličku u "Používat letní čas?" na "NE"?
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
- GulDucat
- Začátečník
-
Resi se tu to, ze uzivatele maji spatne nastaveny cas, i kdyz sve nastaveni nemenili, tedy ze vychozi nastaveni neni spravne.
- beardie
- Čestný člen
tak si ho zmen, aby bolo spravne
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ