Windows 7 a hardisk z XP
Moderátor: Loki5567
- VojtaP
- Nováček

-
Windows 7 a hardisk z XP
Zdravim , nainstaloval sem si windous 7 , před tim sem měl xp. Před instalaci 7 jsem vyndal hardisk s audiem a videm. A ted když mam 7 tak se mě disk v 7 nechce otevřít , žádá to formátování. A proto se chci zeptat jestli to forátováni nejde nejak obejít ??? Mam starší disk se starým rozhraním (ne sata). Diky všem za rady 
- NEONET
- Středně pokročilý

Re: Windows 7 a hardisk z XP
Pokud si na disku vytvořil oddíl v systému Windows XP je docela možné že to je logický oddíl a ne primární. Můžes poslat screen z správce disků? (Pravý klik na tento počítač/Spravovat/Datové úložiště/Správa disků místní)
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- VojtaP
- Nováček

-
No tak problem sem vyřešil ani nevím jak
Projel sem počítač programem Ad-aware a po skončení testu mě windousy napsaly že byla naistalována nová disková jednotka a od te doby to běží. 
- štanda
- Nováček

-
Už jsem to psal na jiné téma na fóru (a za to se omlouvám) ale budu řešit stejný problém. Mám 2 disky - jeden se systémem a druhej data. Systémový disk se zformátuje, s tím počítám, ale potřebuju aby se data na druhém disku zachovala (moc GB dat) a nemůžu použít externí HDD. A tak se tedy ptám jak na to? Budu vděčný za každý návod. Díky.
|MB: MSI K9A2VM|CPU: AMD Athlon X2 5200+|RAM: 4 GB|GK: Ati Radeon HD4830|HDD: Hitachi 60GB IDE + WD 320GB|DVD±RW LG|OS: Win 7|ZDROJ: SEASONIC 500W|
MaWa napsal:
vezmeme-li v úvahu kvantovou singularitu magnetického pole jednoho bajtu a budeme-li dále uvažovat hmotnost krávy rovnu podílu hmotnosti bagru a jahody, musí nám vyjít, že pokud je rotační elevace terestriální sondy rovna odmocnině z pí, tak tam durex 700mhz pojede
MaWa napsal:
vezmeme-li v úvahu kvantovou singularitu magnetického pole jednoho bajtu a budeme-li dále uvažovat hmotnost krávy rovnu podílu hmotnosti bagru a jahody, musí nám vyjít, že pokud je rotační elevace terestriální sondy rovna odmocnině z pí, tak tam durex 700mhz pojede
- Butch
- Středně pokročilý

štanda píše:Už jsem to psal na jiné téma na fóru (a za to se omlouvám) ale budu řešit stejný problém. Mám 2 disky - jeden se systémem a druhej data. Systémový disk se zformátuje, s tím počítám, ale potřebuju aby se data na druhém disku zachovala (moc GB dat) a nemůžu použít externí HDD. A tak se tedy ptám jak na to? Budu vděčný za každý návod. Díky.
Tak pokud jsi pri instalaci nejsi jist tak druhej disk vypoj a hotovo(pokud tedy mas dva fyzicke disky)
Nejak jsem z tveho prispevku nepochopil, jestli mas dva fyzicke disky a nebo jen jeden rozdeleny na dve casti system a data. Kazdopadne pri instalaci zvolis ze se ma systemova cast naformatovat a win nainstalovat do ni, v tom bych problem nevidel. Na tohle navod je asi nesmysl. To je jako kdyby byl navod na to jak otocit kohoutkem aby tekla voda.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06