audio na plazmu z pc

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
houmran
Začátečník
Začátečník

audio na plazmu z pc

Příspěvek od houmran »

Mam plazmu full HD a pocitacem pousnim HD filmy,z graf. karty mam prechodku z dvi na hdmi a zvuk mi jede ale jen stereo na DTS.Nevi nekdo jak pripojit domaci kino aby bezel plnohodnotny dts???
Procesor :Intel Pentium Core2Duo 8200 !!!!!! ,ATI 3870,základna Gigabyte ,Ram 2x1GB a-data,USB DVB-T LifeView,LCD DELL 19",HDD 2x500GB,Wi-Fi 512/256,
Ollie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: audio na plazmu z pc

Příspěvek od Ollie »

Nenapsals, jak přesně to máš zapojený. Takže pokud máš HDMI propojený z PC do TV, musíš ještě propojit zvuk přes S/PDIF přímo do receiveru. A jestli máš HDMI z PC do receiveru, je potřeba ještě zkontrolovat nastavení toho výstupu, někdy se dá zvolit PCM/Bitstream, pro vícekanálovej zvuk je potřeba nastavit Bitstream.
Obrázek
houmran
Začátečník
Začátečník

Re: audio na plazmu z pc

Příspěvek od houmran »

mam to zapojene : z pc hdmi do TV (ale redukci dvi na hdmi z pc),z tv optickym kabelem do reciveru,jeste jsem zkousel z pc dat koax opt kabel do reciveru ale reciver pored vidi u prehravani HD filmu s DD 5.1 jen stereo .Kdyz jsem mel reciver pripojeny na dvd prehravac opti.kabebelem tak sam rozeznal zvuk.Mam repro s reciverm Logitech Z-5500 agrafickou kartu ATI 3870.
Procesor :Intel Pentium Core2Duo 8200 !!!!!! ,ATI 3870,základna Gigabyte ,Ram 2x1GB a-data,USB DVB-T LifeView,LCD DELL 19",HDD 2x500GB,Wi-Fi 512/256,
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“