W7 upgrade HP, ASUS, DELL

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
ROOOM
Nováček
Nováček

W7 upgrade HP, ASUS, DELL

Příspěvek od ROOOM »

Ahoj,

chci se zeptat jestli nekdo vi jestli jsou W7 zasilane jako upgrade pro pocitace vyse zminenych vyrobcu vazany na puvodni OS od techto vyrobcu.

Přiklad: Mam NB koupeny s licenci VB, ale byl na nej nainstalovan odpovidajici OS ze SELECTU formou vlastniho image tedy ne originalni OEM verze VB.

Pujde, ciste technicky, tato instalace upgradovat vyzadanymi a zaslanymy W7 od vyrobce notebooku.

Snad jsem to popsal srozumitelne.

Diky za odpoved.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: W7 upgrade HP, ASUS, DELL

Příspěvek od OndraSter »

Objednané DVD od MS (kupovaný OEM v CZC k PC) přišel zadarmo, originální W7 UPG medium. Zadarmo.
Objednané DVD od ASUSu (cca 1 měsíc starý notebook) chtěli 15€, mělo by přijít jak W7 UPG medium upravené ASUSem, tak driver-dvd a další. Řekl bych, že upravené instalačky od výrobce notebooku budou mít nadbytek softwaru.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
ROOOM
Nováček
Nováček

Re: W7 upgrade HP, ASUS, DELL

Příspěvek od ROOOM »

Diky za odpoved,

ten pridany SW a customizace mne ani tak nezajima jako to jestli mi to po upgrade tech neOEM HP nebo DELL VIST nezahlasi, ze ty W7 nezaktivuje pac se je pokousim dat na neHP nebo neDELL VB ... pak budu ve fazi ze tam mam W7, ale nepovoli mi aktivaci = budu vpr...i :wink:

Diky
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“