Vista - nespusti nektere programy

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Vista - nespusti nektere programy

Příspěvek od robocop »

Mam PS Win Vista (bohuzel!!!) - po nainstalovani programu a jeho spusteni mi to vzdy vyhodi nejakou chybu , ale vetsinou porad tu sanou a nekdy mi to rika jestli ten program nechci znovu nainstalovat. proste uplna vada. Viry absolutne zadne v PC nemam a v jinych PC se stejnym OP lze tyto programy normalne nainstalovat a spustin. Mam tam i SP2 a nejnovejsi aktualizace.
V cem je chyba, Je ta Vista proste taková sracka? ze tam nic nejede?
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Vista - nespusti nektere programy

Příspěvek od Wuuduu »

Vista je uz davno uplne v pohode, chyba bude asi medzi klavesnicou a stolickou.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

Wuuduu píše:Vista je uz davno uplne v pohode, chyba bude asi medzi klavesnicou a stolickou.
jo aha, no jeste k tomu se ale jedna o notebook
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

:oops: tam sa naozaj nevmestis. Ale, snad vies, ako som to myslel... problem ozaj nie je v OS.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8

robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

Wuuduu píše::oops: tam sa naozaj nevmestis. Ale, snad vies, ako som to myslel... problem ozaj nie je v OS.
OK.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

"nějaká chyba", "některý program"... to je fakt popis problému jako blázen, skoro mám chuť poradit "tak si to přece nějak sprav ne"?
ignorelist: kremrole a dezoláti
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Nemáš tam nějakej antivir nebo firewall? Případně neotravuje tě jenom UAC?
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Takhle se projevuje zaple UAC u starsich programu. Nejak se spolu nemuzou domluvit. Prave kvuli nim mam UAC vyplne :-(
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Já to mám vyplé odjakživa a nikdy nebyl žádný problém. Vlastně nepamatuji, že by mi někdy Vista zhavarovala (jenom teda když jsem zkoušel různé neoficiální drivery na integrovanou nVidia grafiku v notebooku, ale to je celkem logické).
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

co to je UAC ? Kde se to vypina a jak? A na co je ten UAC? Nenastanou jine problemy kdyz ho vypnu?
Antivir tu mam Avast (neustale se aktualituje)
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Ja to mam zaple odjakziva a tiez ziadny problem.

robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

Ty (Lojza) a LiveBomb jste brutální machři.
Udělal jsem vse podle navodu na webu od Lojzy a restartoval jsem PC a vse jede uplne perfektne bez jedine chyby.
To ze mi vpravo dole u hodin vyskakuje nejaka hlaska - tak to me vubec nestve. vse jede v podstate jako ve Win Xp - bez problemu

MOOOC DĚKUJI. to se mi dnes bude lépe spát.
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

Wuuduu píše:Ja to mam zaple odjakziva a tiez ziadny problem.
Tak to jsi na tom dobre - asi nepouzivas takove programy jako ja a neomezuje te to.
ale i tak kdyz si prectes ten posledni odkaz, tak zjistis ze se to hodi kazdemu a ze te to nijak neomezuje. A hlavne nemusis pri instalaci programu porad odklikavat spousty upozorneni a povolovani k pokracovani instalace.
kdyt si prectes tohle http://www.extrawindows.cz/jak-vypnout- ... dows-vista tak pochopis ze to je v podstate ve vsem lepsi.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

robocop píše:kdyt si prectes tohle http://www.extrawindows.cz/jak-vypnout- ... dows-vista tak pochopis ze to je v podstate ve vsem lepsi.
ne, kdo trochu uvažuje, zjistí že je to přesně naopak. jestli to občas otravuje při instalaci - snad není problém jednou za čas odkliknout UAC, nebo snad instaluješ padesát programů denně? vypnout UAC a tvrdit že to tak je lepší, je stejná hovadina jako odinstalovat antivir a firewall a tvrdit že to tak je bezpečnější, protože to s ničím neotravuje a žádné viry nehlásí.
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

zombux píše:
robocop píše:kdyt si prectes tohle http://www.extrawindows.cz/jak-vypnout- ... dows-vista tak pochopis ze to je v podstate ve vsem lepsi.
ne, kdo trochu uvažuje, zjistí že je to přesně naopak. jestli to občas otravuje při instalaci - snad není problém jednou za čas odkliknout UAC, nebo snad instaluješ padesát programů denně? vypnout UAC a tvrdit že to tak je lepší, je stejná hovadina jako odinstalovat antivir a firewall a tvrdit že to tak je bezpečnější, protože to s ničím neotravuje a žádné viry nehlásí.
no tak jako odinstalovat antivir a firewall mi pripada castecne jako rec o necem trosku jinem.
No a co se tyka UAC - tak i kdyz je to zapnuto a dovoli mi to nainstalovat software, tak stejne mi to po spousteni toho nainstalovaneho programu zacne vyhazovat nejake pro Mne nelogicke chyby.
No a pro me tedy to vypnutí UAC znamenal velky skok a znamena to pro me moznost spustit i jine programy ktere pred tim proste nesly. No ted uz nejsem tak omezovan.
Ve winXP zadny UAC asi nebyl a takoveto problemy co jsou v te Viste jsem neresil protoze zadne takove tam nebyly. A já znam spoustu mladych a hlavne i starsich lidi kteří by nesurfovali po netu a neresili takoveto problemy protoze by je to ani nenapadlo, ze by to slo nejak vyresit.
No proste ted jsem spokojen diky foru PCTuning (že mi pomohlo)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

není, je to naprosto to samé. nebo si snad myslíš že UAC tam je jen proto, aby otravovalo uživatele kdykoli něco udělá? UAC je vrstva zabezpečení, zrovna tak jako třeba právě firewall. ale co, koukám že tady nemá smysl už cokoli vysvětlovat, vypni to a hotovo.
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Ja sem UAC chtel dat sanci, ale bohuzel mi blokuje DVD Rebuilder a Abbyy finereader, bez UAC beha v pohode. Navic se zapnutym UAC neslo prehravat prilohy z mailu (blokoval pristup do tempu), bez UAC pohoda....
Chtelo by trochu doladit, krok je to dobrej, ale nejdriv se musi programy naucit pracovat s registry uzivatele, ne celeho systemu....
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

LiveBomb píše:Ja sem UAC chtel dat sanci, ale bohuzel mi blokuje DVD Rebuilder a Abbyy finereader, bez UAC beha v pohode. Navic se zapnutym UAC neslo prehravat prilohy z mailu (blokoval pristup do tempu), bez UAC pohoda....
Chtelo by trochu doladit, krok je to dobrej, ale nejdriv se musi programy naucit pracovat s registry uzivatele, ne celeho systemu....
No možna to bude nekdy dobry, ale ted mi to činí jen problemy - nyní mi vse jede jak má a proste SPOKOJENOST
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“