Potíže s icq

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
digivir
Nováček
Nováček

Potíže s icq

Příspěvek od digivir »

Ahoj. Včera jsem se chtěl připojit na icq, ale to začalo psát, že Došlo k chybě. Opakujte později. Při zkoušení jiných klientů, i těch webových, je výsledek také negativní. Navíc některé píší že účet byl omezen. To samé dělá i sestřin účet. Nepomohlo ani přeinstalování icq. Když jsem zkusil vytvořit účet nový, jde se na něj přihlásit bez problémů. Nevíte co by s tím mohlo být? Nějak mě neláká hledat všechny kontakty znovu.
Předem díky za odpovědi.
Tomáš Dočekal
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Re: Potíže s icq

Příspěvek od xxsawer »

Normalni...zkus to zitra a pojede to
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

digivir píše:Nějak mě neláká hledat všechny kontakty znovu.
Jak psal xxsawer. Zítra pojede. Jinak kdyby jsi přešel na jiného klienta, např QIP, tak tě nic takového neohrozí. Všechna historie, apod informace o kontaktech se ukládají do txt souboru který má jméno ICQ čísla daného uživatele. Existuje i program qipcm12 který ti to obnoví. Nevím jak to funguje ale kámošovi to pomohlo když mu ukradli účet.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
digivir
Nováček
Nováček

Příspěvek od digivir »

no, teď už to jede vklidu. Ale mohu říct že qip by nepomohl. Ten používá sestra a udělalo jí to to samé.
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Já jsem myslel že by ti pomohl kdyby jsi ztratil kontakty.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

QIP je (sorry za ten výraz) ruská sračka. každou chvíli mi z kontakt listu chodí ruský spam - a hádejte jakého klienta mají ty kontakty. QIP nikdy, a banovat na potkání.

jinak ano, alternativní klienti (třeba jako Miranda IM) mají offline databázi, takže ztráta kontaktů víceméně není problém.
ignorelist: kremrole a dezoláti
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Já jsem s QIPem naprosto spokojen. Zapl jsem si AntiSpam a žádné spamy nechodí, je to dokonce blbů odolné a jednoho ko*ota ze ZŠ mi to nepřidalo bo nebyl schopný napsat No-spam i když je to tam česky napsané :lol:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

arxeiss píše:Já jsem s QIPem naprosto spokojen. Zapl jsem si AntiSpam a žádné spamy nechodí, je to dokonce blbů odolné a jednoho ko*ota ze ZŠ mi to nepřidalo bo nebyl schopný napsat No-spam i když je to tam česky napsané :lol:
jenže "antispam" ti nezaručí že ten klient sám o sobě nebude posílat spam ostatním z kontaktlistu, chápeš?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

ICQ také umí uložit kontakty na hdd :-)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

zombux píše:jenže "antispam" ti nezaručí že ten klient sám o sobě nebude posílat spam ostatním z kontaktlistu, chápeš?
Jako z mojeho kontakt listu? Tak ale tím že tam mám ten AntiSpam tak on se mi do kontakt listu ani nedostane.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

arxeiss píše:Jako z mojeho kontakt listu? Tak ale tím že tam mám ten AntiSpam tak on se mi do kontakt listu ani nedostane.
ne, pořád nechápeš. pokud program jako takový sám od sebe spamuje lidi z kontakt listu (a tím myslím legitimní kontakty), tak je nějaký antispam prd platný.
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Myslíš tak jako že můj QIP spamuje můj kontakt list? Ty které já mám v kontakt listu tak ty spamuje můj QIP? Tak jsi to myslel?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

arxeiss píše:Myslíš tak jako že můj QIP spamuje můj kontakt list? Ty které já mám v kontakt listu tak ty spamuje můj QIP? Tak jsi to myslel?
jistě. netuším jak přesně to funguje, ale spam z ruska mi chodí zásadně přes QIP
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Tak to je divné. QIP má dobrá 4/10 moje kontakt listu a nic mi nechodí. Tak nevím
Frost
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frost »

Naprostej souhlas co se týče spamu z ruska...qip jsem měl fakt oblíbenej...jednoduchej a funkční...ale ted co mi 30x denne chodí nejaky ruský sračky se na to už vykašlu a musim najít alternativu.
PC1:Intel i5 2500K@5GHz 1.38V watercooled Cawedog Zouy 2, Gigabyte Z68XP-UD5, Kingston 2x4Gb 1600MHz 9@8.9.9.28 1.65V, ZOTAC GTX560Ti AMP GPU 1000MHz 1.05V /MEM 4800MHz watercooled Laing DDC 3.2 with XSPC TOP |Crucial M4 SSD 128Gb|1x WD RED 3Tb 7200Rpm 64Mb, Samsung 2Tb 32Mb watercooled|NEC 3551A | NEC 20WGX2 PRO 20" | Chieftec BX-02B-B-SL | Seasonic X-760 | Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer 2.0 | Genius SW-HF 5.1 5000 | Dolby Keyboard |
Sheep-Master
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sheep-Master »

také hlásím problémy s ICQ, pořád od včerejška hlásí že došlo k chybě. mám Win 7 64bit a doted to jelo bez problémů...
kde je zakopanej pes?
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN

Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jako obvykle a pořád dokola. zkus znovu později (mě třeba jde)
Imram
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Imram »

Pokud budete mít potíže s ICQ protokolem či jeho klientem/ty, tak doporucuji následujíci odkaz:

Kód: Vybrat vše

http://qipim.cz/
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

Dlouho byl klid ale icq 7.2 mi pod Xp padá, zkusim jinou verzi. Jinak používam i jiné komunikatory ale icq mám pouze kvuli hrám co občas hraji :D nemáte stejný problém s padáním icq?
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“