Jaký koupit prodlužovací VGA kabel ??

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
pedro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jaký koupit prodlužovací VGA kabel ??

Příspěvek od pedro »

Zdravim,

Měl bych malej dotaz :?
Právě teď se potýkám s problémem jak prodloužit kabel VGA k monitoru. Na začátku července jsem koupil novou sestavu.
Monitor: LG Flatron F700B
VGA: Leadtek WinFast A350 XT TDH (nVidia GeForce FX 5900XT)

Tento problém řeším už asi přes týden a za tu dobu jsem už vyzkoušel dva kabely. Ten první jsem koupil za 49,- Kč (asi 2,5 m), ale na druhý den jsem ho musel vrátit jelikož dělal opravdu velké duchy na obrazovce - potom jsme to zkoušeli i u prodejce a tam mu to dělalo to samé :). V ten den jsem koupil novej kabel u jinýho prodejce a ten už byl lepší (i dražší :) ale mě na ceně nezáleží) - 62,- Kč ale na obrazovce bylo v levé části od shora dolů dlouhý "obrazový duch", tak jsem ještě ho zkusil vyměnit s kabelem co používá otec a ten tam udělal taky ducha, ale už méně viditelného :). Jinak jsem se ještě chtěl zeptat jestli neexistuje nějaká firma, která dokáže prodloužit délku kabelu (chybí mi tak 1m :().
pedro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pedro »

Problém vyřešen :) !!!

Koupil jsem si prodlužovací kabel v délce 2 metrů za cenu 230,- Kč (autocont ČR) a obraz jako břitva :), takže vy kteří se chystáte koupit prodlužovací kabel VGA nešetřete. Kabely pod 100,- Kč si SHIT !! :)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

No hlavní je koupit stíněný kabel s feritem(takovej ten váleček na kabelu)

Bez feritu je obraz většinou rozdvojený.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
pedro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pedro »

Já jsem přesně takovej kabel koupil( šedý s takovými "nádory" na obou stranách) za 62,- Kč a byl K NIČEMU !!! :twisted:
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

pedro píše:Já jsem přesně takovej kabel koupil( šedý s takovými "nádory" na obou stranách) za 62,- Kč a byl K NIČEMU !!! :twisted:
Již cena ti vypoví o "kvalitě" kabelu a nekvalitní, ani ferit nezachrání.

Takže je dobře, že jsi napodruhé nešetřil. :)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“