Windows 7 nastaveni Nabidky Start + Media Center

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Freeze1983
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Windows 7 nastaveni Nabidky Start + Media Center

Příspěvek od Freeze1983 »

Tak jsem si to vcera nainstaloval a prvni dojem prijemnej - naslo to vsechny ovladace krome zvukove karty.

Ale jak jsem tak dal koukal co kde a jak tak koukam ze se neda zmenit nabidka start z te "nove" na klasickou starou :( tak se chci jen ujistit ze to nejde (a dat tam zpet Vista Ultimate) mam verzi Enterprise 64bit EN original.

Taky se chci zeptat jak to vypada s Media Centrem - mnel jsem starsi TV ASUS 7131 - ovladace pro Vista OK ale Media Centrum ji proste nevzalo akorat to sumelo a kdyz jsem dal ladit tak jen zvuk - cetl jsem ze pro tuhle TV kartu proste neni podpora tak nevim jeslti ve Win7 je to uplne stejne nebo jestli je tam nejaka vetsi podpora.

Freeze1983
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Windows 7 nastaveni Nabidky Start + Media Center

Příspěvek od myom »

prvne by me zajimalo, jak se lisi nabidka start u vist a u sedmicek. mi prijde stejna....

tv karty maji na sedmickach problemy prakticky vsechny, musis si poskat na ovladace pro sedmicky. jinak nekompatibilita HW se systemem neni problem systemu, ale vyrobce HW.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

myom píše:prvne by me zajimalo, jak se lisi nabidka start u vist a u sedmicek. mi prijde stejna....
asi myslí "klasickou nabídku Start" ala Windows 2000. ta ve Windows 7 jednoduše není, takže není co přepínat.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Freeze1983
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Freeze1983 »

myom píše:prvne by me zajimalo, jak se lisi nabidka start u vist a u sedmicek. mi prijde stejna....

tv karty maji na sedmickach problemy prakticky vsechny, musis si poskat na ovladace pro sedmicky. jinak nekompatibilita HW se systemem neni problem systemu, ale vyrobce HW.
ja vim ze je to vec vyrobce HW ale vzhledem k tomu ze mi Win7 nasli drivers na vse krome zvuku jsem predpokladal ze tam bude i podpora TV karet - navic me spise zajima podpora Media Centra zda je totozne s Vista tak vim ze mi tam tam TV karta nepojede :(
zombux píše:
asi myslí "klasickou nabídku Start" ala Windows 2000. ta ve Windows 7 jednoduše není, takže není co přepínat.
jo jo presne tak myslim tu ala W2k no skoda celkem jsem si na to zvykl :D ... ale co novym vecem se nebranim

Freeze1983
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

jo tak. tusim, ze jsou na to aplikace, ktere ti ji prestavi do puvodni. ale je to o zvyku. jak si zvyknes spoustet aplikace pres vyhledavani, tak neni nic lepsiho.
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“