12-14", výdrž-6 a více h., do 25000, dokovací stanice

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
doonio
Nováček
Nováček

12-14", výdrž-6 a více h., do 25000, dokovací stanice

Příspěvek od doonio »

Zdravím všechny prosím o pomoc.
K vánocům si chci koupit nějaký malý nb na VŠ, požaduji hlavně výkon a výdrž-vím že tyto parametry se dají zkloubit a u vyšší cenové relace,tudíž jsem ochoten dát max.25000. V tom by ještě nebl takovej problém.Ale jelikož doma nemám žádnej deskopt, chci ten nb používat i doma.A nechce se mi skoro obden připojovat internet, klávesnici,myš,22"LCD,.......
Tudíž jsem tak přemýšlel o nb s dokovací stanicí.Prodává se nějaký nb, který vyhovuje daným kritériím a má v ceně dock?
Jediné nb co nabízejí dock, jsou DELL, ale ty to nemaj v ceně(+5000).
Tudíž se mi docela zalíbila novinak od gigabytu:
http://www.svethardware.cz/akt_branch.j ... 670047BF1A

Nb, se mi docela líbí, k tomu navíc ta grafika(vím že to není kdovíjakej trhač asfaltu,ale mě bohatě stačí).A tak se ptám jestli o nečem podobném nevíte, popřípadě jestli byste mi doporučili zrovna gigabyte?(Podotýkám že tuto značku si spojuji, asi jako všichni spíš se základovkou, tak nevím čo bych od toho měl čekat)
polo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: 12-14", výdrž-6 a více h., do 25000, dokovací stanice

Příspěvek od polo »

HP Compaq 6530b, ThinkPad R400 to su asi najlacnejsie dobre risenia s dokovanim ktore navyse aj nieco vydriza (velmi slusna konstrukcia,klavesnica,vydrz,chladenie, a cela seria bussines featuriek)
'Cause life is like a game sometimes
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“