skříně s pravou bočnicí

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
b4d.b0y
Nováček
Nováček

skříně s pravou bočnicí

Příspěvek od b4d.b0y »

Čau, chtěl bych se zeptat, jak se říká skříním když mají bočnici na pravé straně (pohled ze předu na case). Je to z důvodu, že na pravé straně stolu nemám moc místa. Byl bych moc rád kdyby ste mi sem mohli napsat nějaké další typy jako je tahle ta case. Předem dík

Kód: Vybrat vše

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41433
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: skříně s pravou bočnicí

Příspěvek od arxeiss »

Každá case má 2 bočnice. Nalevo a napravo. Chceš vidět do PC? Tak to ti stejně ale nepomůže protože dycky na pravé bočnici budeš mít desku. Desku nemůžeš uchytit jinde. Teoreticky můžeš na levou bočnici ale musel by jsi ji dát vzhůru nohama. Tj I/O panel dole, a díry pro karty nahoře. A takovou case jsem zatím neviděl. To by sis asi musel vyrobit.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: skříně s pravou bočnicí

Příspěvek od zombux »

arxeiss píše:Teoreticky můžeš na levou bočnici ale musel by jsi ji dát vzhůru nohama. Tj I/O panel dole, a díry pro karty nahoře. A takovou case jsem zatím neviděl. To by sis asi musel vyrobit.
nemusel - existuje třeba Coolermaster Centurion 540 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39377

nicméně, já ji moc nedoporučím, vzhledem k tomu že většina desek má ATX 12V v levém horním rohu, a tady se rázem octne v pravém dolním a ten kabel překáží jak se dá.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“