Nějaký nápad? Díky
GTX 275 (ne)podtaktování
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Varimathras
- Začátečník

-
GTX 275 (ne)podtaktování
Tak jsem dnes náhodou zjistil, že se mi nepodtaktovává karta. I když nejede žádný program karta má pořád podle Rivtun. i posledního GPUZ takty jako v zátěži, ale teploty jsou jen malinko nad hodnotou 2D režimu. Zkoušel jsem si vytvořit v RT režim téměř shodný s takty ve 2D, ale karta se prostě nechce podtaktovat. Přitom ovladače používám pořád stejný 182.40 a dřív karta normálně pracovala. Ve hrách se teploty zvednou, po skončení zase spadnou, ale takty pořád visí 
Nějaký nápad? Díky
Nějaký nápad? Díky
- Serj
- Červená karta

-
Re: GTX 275 (ne)podtaktování
přeinstalovat ovladače si zkoušel?
- Mastodont
- Černá karta

-
Proč nepoužíváš poslední ovladače?
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Odinstaluj ovladače ve Windows - DriverCleaner - CCleaner - restart - instalace nových ovladačů - restart
příjemnou zábavu
máš holt, starý ovladače, s těmahle nemám žádný problém
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... a#p7907812
Pokud bude problém přetrvávat napiš mi SZ.
máš holt, starý ovladače, s těmahle nemám žádný problém
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... a#p7907812
Pokud bude problém přetrvávat napiš mi SZ.
Naposledy upravil(a) Mirek Koci dne pon 23. lis 2009, 10:43, celkem upraveno 1 x.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Projdi si toto vlákno - GeForce GTX 2xx a podtaktování v režimu 2D. Podle všeho to vypadá na BUG v ovladačích řady 17x.xx/18x.xx/19x.xx. Zkus několik posledních verzí ovladačů 19x.xx, s některými funguje přepínání stavů normálně, s některými to zlobí.Varimathras píše:...
- Varimathras
- Začátečník

-
Sem nečekal, že když to před půl rokem pracovalo normálně, že by to později mohlo začít blbnout. Každopádně, nainstaloval jsem ovladače 191.07 a karta se podtaktovává (snad), ale nechápu, proč při spuštění RT i GPUZ mi to nejdřív ukáže 3D takty a po pár vteřinách to spadne na 2D. To přece není normál?
- Shit
- Odborník PCT

To je OK. Utility si potřebují "osahat" všechny možné takty.Varimathras píše:..ale nechápu, proč při spuštění RT i GPUZ mi to nejdřív ukáže 3D takty a po pár vteřinách to spadne na 2D. To přece není normál?
- Varimathras
- Začátečník

-
OK, takže díky moc za pomoc a můžem to tu zamknout