Zdravim vsetkych.
Predvcerom som sa rozhodol na upgrade dosky cpu a ramiek, grafika bude na vianoce
Procesor Phenom 2 945 3 ghz, ramky Kingston hyperx ddr3 1600mhz a doska asus M4a77TD PRO. Na lepsi overclocking som si pribalil cpu fan NOCTUA a kedze som teraz neni doma presny model neviem. Chcem sa spytat je tam amibios a v polozke FREE Jumpers Configuration nemam moznost menit NBSPEED,alebo Northbridge multiplier z coho prakticky vznika ze sa navysuje 1:1 spolu s cpu speed a toho vysledkom je velmi ale velmi uboha 3.27 freqvencia. Jakmile navysim fsb co i len o 1 pocitac sa stava nestabilnym. Dost ma zaraza fakt ze doska mi bola predavana ako stelesnena podpora taktovania co ma aj na skatuly asi 7x a nijake negativne recenzie som v tomto smere na zahranicnych ani domacich weboch nenasiel. Momentalne idem skusit flashnut bios ale pochybujem ze to pomoze. Ma niekto skusenost pripadne radu ako mozem vyuzit oc potencial svojho procesora ? v AOD sa nasobic NB menit neda a prakticky uz mi dochadzaju napady tak prosim poradte. A uz ked pisem na noctue mam 3 pinovy konnektor ktory som zapojil na cpu fan a otacky mi ani v speedfane ani v AOD menit nejdu ak niekto vie preco napiste.
Asus M4A77TD PRO (AM3, 770+SB710)
Moderátor: Eddward
- login001
- Nováček
-
- CADmaster
- Začátečník
Re: asus M4a77TD,Je toto mozne ?
Já mám jiný problém s touto deskou, možná je to problém obecně.
Posestavil jsem sestavu, vše jsem dal kam patří, když zapnu PC nedostanu se ale ani do BIOSU, na konci POSTu mi to hlásí následující:
USB Device Over Current Status Detected !!
System Will Shut Down After 15 Seconds.
Poté se PC vypne a konec. ... WTF ??? Nevíte pls někdo co s tím ?
Díky
Posestavil jsem sestavu, vše jsem dal kam patří, když zapnu PC nedostanu se ale ani do BIOSU, na konci POSTu mi to hlásí následující:
USB Device Over Current Status Detected !!
System Will Shut Down After 15 Seconds.
Poté se PC vypne a konec. ... WTF ??? Nevíte pls někdo co s tím ?
Díky
- Briketa
- Začátečník
-
Re: asus M4a77TD,Je toto mozne ?
Čau lidi, už jste nějak vyřešili tyhle problémy? Mám desku objednanou, tak abych kdyžtak rychle změnil objednávku.
PC: Core i5-13500, Asus TUF B660 PRO GAMING, Kingston HyperX 2 x 16GB DDR4 3200 MHz , Kingston KC3000 1024GB, MSI RX6600 Mech 8GB, HP w2207, Asus DRW-2014L1T
NB: Dell Latitude 5510
NB: Dell Latitude 5510