Výmena WXGA za WSXGA

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
pegass
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Výmena WXGA za WSXGA

Příspěvek od pegass »

je možné vymeniť WXGA LCD 1280x800 na notebooku za LCD WSXGA 1680x1050 z iného typu notebooku? Je potrebné vymeniť aj inverter, alebo LVDs kábel....alebo stačí len zapojiť nové LCD na aktuálny inverter a lvds (video) kábel? Máte s tým niekto skúsenosti? Dik
-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Výmena WXGA za WSXGA

Příspěvek od -- DiL -- »

pegass píše:je možné vymeniť WXGA LCD 1280x800 na notebooku za LCD WSXGA 1680x1050 z iného typu notebooku? Je potrebné vymeniť aj inverter, alebo LVDs kábel....alebo stačí len zapojiť nové LCD na aktuálny inverter a lvds (video) kábel? Máte s tým niekto skúsenosti? Dik
kdyz jsem do HP nx5000 daval SXGA+ LCD misto XGA, musel jsem vymenit i datovy kabel (pouzil jsem kabel z HP nc8000) - s puvodnim se na LCD nic nezobrazilo. konektor pro invertor byl stejny, takze invertor jsem menit nemusel.
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
petr_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr_ »

navíc mb toho ntb musí mít dvoukanálové LVDS
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
pegass
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pegass »

no ja plánujem zmixovať asus a LCD z toshiby....teda ak bude kabeláž pasovať, ale som niekde čítal, že je možné, že sa spáli invertor:(
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“