Tiskárna tiskne jen černobíle, ne barevně

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
Lurz
Začátečník
Začátečník

Tiskárna tiskne jen černobíle, ne barevně

Příspěvek od Lurz »

Zdravim, mám starou tiskárnu HP Deskjet 920c a netiskne barevně jen černobíle. Cartridge se zdá nepoškozená, je dodávaná v krabici s tiskárnou, ale tiskárna leží ve sklepě 5 let tak jestli není možný, že se s ní něco nestalo. SW mám stažený nejnovější ze stránek výrobce. Nevíte, čím by to mohlo být? Předem díky.
Karlos.s
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Tiskárna tiskne jen černobíle, ne barevně

Příspěvek od Karlos.s »

Vytiskni zkušební stránku z tiskárny (bez PC) tím vyloučíš špatné nastavení (podrž dvě vteřiny myslím prostřední čudl, není to ten on/off ani ten se křížkem).
Vyleze barevná = něco špatně nastavené ve win, vyleze černobílá=špátná cartridge(tiskárna).

Jestli si to dobře pamatuju tak tam jsou cartridge 15(black) a 78(CMY), jsou to zároveň i tiskové hlavy. Můžou být zaschlé, nebo mě ještě napadá, že vnějakých byl čip (s datumem výroby) a po překročení nějaké doby netiskne, ikdyž je plná.

PC: Intel Core i7 3770K 3,9GHz | ASUS P8Z77-V Pro | G-Skill Trident X 32GB (4x8GB) DDR3 1600 CL7 | MSI ASUS GTX1080Ti SeaHawk EK 11GB | NVMe Lexar NM790 1TB + SSD Intel 520series 180GB | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | BeQuiet DarkBase 901 Pro + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 | Philips PHL328E1
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (360) + 3x Noctua NS-F12-800
Alphacool 280 + 2x140 Be Quiet , EK Supremacy, FullCover EK SeaHawk, MIPS RAM Freezer3, Res z Ali

PC: Intel Core i5 3570K 3,4GHz | ASUS P8Z77-V Pro | Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CL9 | ASUS GTX660 DirectCU2 OC 2GB |SSD Intel 520series 180GB + Kingston V+ 96GB + WD2500KS | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | CHIEFTEC MA01BL bigtower + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 + SAITEK Aviator | ViewSonic VP191s
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (3x120) + 3x Noctua NS-F12-800, EK Supremacy, MIPS RAM Freezer3, HDD homemade Cu blok, EK RES 400 rev2
storm007
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od storm007 »

Zdravim, dneska jsem vymenil barvy ve svy tiskarne canon pixma mp 610, barvy jsou takovehle:
http://renovace-tonery-cartridge.cz/pln ... l-logo.htm
Dal mi je prodavajici, pry tam jdou.
Tak jsem je tam dal, tiskarna hlasi ze jsou barvy plne, ale kdyz chci vytisknout barevnou fotku, tak to vyjede cernobile.. Je mozny ze jsem to nastavil drive ja. Segra porad tiskla fotky, tak barevny byly hned pryc, ale cerny tam bylo dost, ale uz mi to nechtelo tisknout ani text kvuli omezeni aby se to neznicilo, tak jsem to omezeni vypnul. Ted ale nevim jak to vratit zpatky..
GrEaTwArRiOr
smoula
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od smoula »

Opraším historické téma, mám tuhle.....rádoby tiskárnu a potřebuji ji píchnouk k notu u něhož mám pouze USBčka, nic jíného, žádně PCMCI,PC card nic takového. Nějakej nápad jak?
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“