//29-8-2004 2460mhz :/
takze co si o tom myslite?
//JD: zmenen nazev threadu, aby ho nasli i v cechach
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Uz ho mam rokshadow píše:Na tom zahorovani urcite pravdy neco je..ale neni to otazka dnu, nybrz tydnu, ba mesicu...

já sem si taky zahoření nevšimnul, spíš sem si všimnul 3x vyhořeníMnemonic píše:Nevim, já jsem si nigdy efektu zahoření nevšimnul. Podle mě jde při zahoření hlavně o to, zda daná komponenta vydrží zátěž při OC, nebo se projeví nějaká výrobní vada. Nepozoroval jsem časem žádné zlepšení možností OC. Lepší stabilita může být dána po čase třeba novým biosem, nebo nějakou podobnou záležitostí.

Ono hlavne neni ani tak dulezity, jestli to nabehne (nebo win), ale jestli je to prime stable a zjistit max stabilni frekvenci muze nekdy byt docela nadlouho...karf píše:Já jsem se svým CPU také žádné lepší výsledky po delším provozu nezaznamenal. Podotýkám ale, že zjistit maximální možnou frekvenci CPU po OC je dost těžké. Nevím tedy jak u těch vašich nových CPUale já provozuju CPU 1400@1680. Někdy se povede boot při 1720MHz a jednou se povedlo dokonce 1750MHz při 1,85V. Vše je ale otázkou chlazení, okolní tepltoty a rovnoměrné vrstvy pasty na CPU

http://www.computing.net/hardware/wwwbo ... 27432.html
I believe they're speaking of the early Thunderbird core Athlon that ran from 650 to 1400Mhz.