Zvazujem kupu tychto sluchadiel. Lenze nastal problem pri vybere zvukovky. Planujem ich totiz pouzivat pri PC a aj NB, takze by sa hodila nejaka externa. V audiu som lamka, takze prosim o radu. Ak by sa nasli aj lepsie sluchadla v tejto cenovej kategorii tiez by som sa nebranil zmene. No najviac by to vsetko spolu mohlo byt do tych 9000-10000 Sk. Som zvedavy a dufam, ze sa nieco v tejto cene dat bude.
//nebranil by som sa ani zvlast dvom internym zvukovkam, podla toho co ma vide menej.
Externa zvukovka ku Sennheiser HD 595
Moderátor: CageJ
- COYOTxyz
- Nováček

-
- Bohetour
- Začátečník

-
Re: Externa zvukovka ku Sennheiser HD 595
taky by me to zajimalo, shanim zvukarnu k AKG K272HD...nejake tipy?
- celebrant.athlon
- Začátečník

-
Zdravím, také mám HD595 a řešil jsem ten samý problém. Než sem si koupil notebook, měl jsem v počítači AudioTrak Prodigy HD2 a se zapnutým sluchátkovým zesilovačem už hrála dostatečně hlasitě. Nicméně nestabilní drivery mě donutily ji prodat (BSOD s odkazem na driver zvukovky). Tak jsem hledal externí řešení k notebooku a koupil ESI UGM96 za cenu asi 2000 Kč.
Musím varovat před popisem výrobce, který udává, že má dva nezávislé výstupy na sluchátka. To není tak docela pravda.. zátěž na jednom výstupu utlumí hlasitost a hlavně se vytratí basy na druhém - zesilovač zřejmě nestačí na dvoje sluchátka. A tak více sedí popis: Výstup na sluchátka a jeden linkový. Oproti dokonale bezšumové Prodigy má slaboučký šum, ale u otevřených 595 si toho stejně stěží všimneš.
Pak je tu ještě menší problém s tím, že to jede po USB - v poslední době pozoruji mírné lupání během přehrávání. Je to náhodnej jev.. nezávislej na zatížení ostatních USB portů.. možná je to problém mého hw a ne problém obecný.
Jinak je fakt super na cesty. S rozměry 7x6 cm se vleze kamkoli a kovová konstrukce asi něco vydrží
Co se zvuku týče, jsem s kombinací UGM96 a HD595 nadmíru spokojen 
Musím varovat před popisem výrobce, který udává, že má dva nezávislé výstupy na sluchátka. To není tak docela pravda.. zátěž na jednom výstupu utlumí hlasitost a hlavně se vytratí basy na druhém - zesilovač zřejmě nestačí na dvoje sluchátka. A tak více sedí popis: Výstup na sluchátka a jeden linkový. Oproti dokonale bezšumové Prodigy má slaboučký šum, ale u otevřených 595 si toho stejně stěží všimneš.
Pak je tu ještě menší problém s tím, že to jede po USB - v poslední době pozoruji mírné lupání během přehrávání. Je to náhodnej jev.. nezávislej na zatížení ostatních USB portů.. možná je to problém mého hw a ne problém obecný.
Jinak je fakt super na cesty. S rozměry 7x6 cm se vleze kamkoli a kovová konstrukce asi něco vydrží
- COYOTxyz
- Nováček

-
Ja som nakoniec kupil toto http://www.whiplashaudio.com/amplifiers ... d-dac.html
Som nadmieru spokojny... fakt super kombinacia a s drivermi nie je problem. Len som to zapojil a frcalo to. Mozem len odporucit. Je to sice s cenou troska vyssie, ale nemam, co lutovat.
Som nadmieru spokojny... fakt super kombinacia a s drivermi nie je problem. Len som to zapojil a frcalo to. Mozem len odporucit. Je to sice s cenou troska vyssie, ale nemam, co lutovat.
- Bohetour
- Začátečník

-
co si myslite o tomhle? http://www.audiocity.cz/clanek.php?id=118
Hodi se na poslech nebo je to spis pro nahravani?
Hodi se na poslech nebo je to spis pro nahravani?
- Maxtor
- Začátečník

-
Ja to tady postavim uplne jinak..
Nejsem si ted jisty kolik je ted presne SK, ale ceny ce v case meni a pokud mas 10k, coz je pro me odhadem 8,5CZK, melo by smysl uvazovat o jinych sluchatkach..
AKG K701 se u nas pohybujou uz do 6k.. prozatim by to zvukovkou za 2,5k zivit slo.. bez problemu.. na sluchatkach bys na tom byl o dost lepe.. minimalne co se tyce konstrukce je to trochu jine kafe..
Nejsem si ted jisty kolik je ted presne SK, ale ceny ce v case meni a pokud mas 10k, coz je pro me odhadem 8,5CZK, melo by smysl uvazovat o jinych sluchatkach..
AKG K701 se u nas pohybujou uz do 6k.. prozatim by to zvukovkou za 2,5k zivit slo.. bez problemu.. na sluchatkach bys na tom byl o dost lepe.. minimalne co se tyce konstrukce je to trochu jine kafe..