Neustálé problémy s IE ve Windows 7 64bit

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
bonavox
Začátečník
Začátečník

Neustálé problémy s IE ve Windows 7 64bit

Příspěvek od bonavox »

Mám asi týden-dva nainstalované Windows 7 64bit.
V nabídce Start jsou dvě verze Internet Exploreru. 32 a 64 bitová.
Ze začátku jsem si říkal, že když to jsou 64 bit Windows, tak používat i 64 bit IE, no ne?
No ne.

64 bit IE jednak neumí po připnutí na panel a stisku pravého tlačítka zobrazit seznam nejčastěji navštěvovaných stránek, neumí InPrivate mód. Nebo umí a já to jen nemám zapnuté?
Druhý problém s 64 bit IE je ten, že neustále dokola se mě ptá na povolení nainstalovat Flash Player, i když ho povolím. 10x, 100x dokola. Špatný.

Dobrá tedy, začal jsem používat zpět 32 bit verzi IE.
První popisovaný problém odstraněn, jenže ouha. IE neustále tuhne, Centrum akcí mi jednou sdělilo, že to je díky problémům s Flash Playerem.

Jak z toho zapeklitého kola ven?
Firefox mi moc nesedí, Operu jsem používal doteď a taky mi úplně ve všem nevyhovuje. Klidně bych zůstal u IE, ale zatím to není moc použitelné ...
Podpis může být maximálně “50 bodů vysoký”, akorát že už nikdo neřekne, kolik řádků těch 50 bodů je. Tak raději pro jistotu nic … PRAVIDLA VIVAT!
facility
Začátečník
Začátečník

Re: Neustálé problémy s IE ve Windows 7 64bit

Příspěvek od facility »

bonavox píše:Druhý problém s 64 bit IE je ten, že neustále dokola se mě ptá na povolení nainstalovat Flash Player, i když ho povolím. 10x, 100x dokola. Špatný.
instaluje sa pri zavrenom IE .... imho a su dve verzie ...pre IE a este pre Operu,safari,FF atd...
pripadne nakopnut tu Dll. rucne do....
Obrázek
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

bonavox píše:Druhý problém s 64 bit IE je ten, že neustále dokola se mě ptá na povolení nainstalovat Flash Player, i když ho povolím. 10x, 100x dokola. Špatný.
Flash player x64 plugin neexistuje, za to nemůže IE, neexistuje pro žádný x64 prohlížeč (což mimochodem stejně je jen IE, vše ostatní je x86).

co se týče padání flash playeru, zkus nahodit jinou verzi. u mě se projevil Flash 10.1 beta jako velmi nestabilní, naopak jakákoli jiná final verze je 100% stabilní.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Lukke
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukke »

Jak už napsal zombux, Adobe Flash Player neexistuje ve Windows v 64bitové verzi (stejně jako 99% ostatních pluginů), takže pro flash je jedinou možností používání 32bitového prohlížeče...
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit
@Ravenman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od @Ravenman »

mometalne nevyplyva ziadna vyhoda z pouzivania 64 bitoveho prehliadaca , to je muzika buducnosti ked budu weby este zlozitejsie a pamatovo narocnejsie
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

@Ravenman píše:mometalne nevyplyva ziadna vyhoda z pouzivania 64 bitoveho prehliadaca , to je muzika buducnosti ked budu weby este zlozitejsie a pamatovo narocnejsie
teoretická výhoda je jen jedna - při použití IE x64 je o něco menší riziko napadení 32bitovým malwarem (32bitové pluginy v x64 programu nefungujou, takže malware se nechytá). na druhou stranu to riziko už při standardním nastavení v IE8 není velké...
ignorelist: kremrole a dezoláti
@Ravenman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od @Ravenman »

to je samozrejme , ja som to bral z ineho sudku , i tak pre bezneho pouzivatela z toho nic vyhodne v dokopy neplynie bez doplnkov , samozrejma je i volba 32 bitoveho IE bez doplnkov ktora je standardne v systemovych nastrojoch
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“