Absolutní neodezva programů W Vista

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Absolutní neodezva programů W Vista

Příspěvek od Hlavson »

Čus všichni. Mám otázku ohledně spuštění programů ve Win Vista.
Používám OS už asi 3 roky takže Vistu docela znám, mám na stolním PC a žádný problém.
Taky mám Vistu 32 na notebooku, ale..... asi po půl roce přestalo fungovat spouštění některých programů. Ve většině těch, které jsem do systému nainstaloval jako první.
Když kliknu na exe soubor, nic se nestane, žádná odezva, nepřibyde žádný proces nic. Zkoušel jsem programy spouštět z cmd taky nic. UAC, firewally, veškerý antihavěťový software je vypnutý. A nejvíc podezřelé je, že tento problém má i kamarád na svém NB. Jinak Visty mám legální, žádné cracky apod... spouštět mi nejde třeba Scorpions Win Cheater, IView,GPU-Z,Everest,BSPlayer....
PODOTYKAM ŽE PŘED TÝDNEM NEBYL ŽÁDNÝ PROBÉM. :shock:
ferdamravec
Nováček
Nováček

Re: Absolutní neodezva programů W Vista

Příspěvek od ferdamravec »

Hlavson píše:Čus všichni. Mám otázku ohledně spuštění programů ve Win Vista.
Používám OS už asi 3 roky takže Vistu docela znám, mám na stolním PC a žádný problém.
Taky mám Vistu 32 na notebooku, ale..... asi po půl roce přestalo fungovat spouštění některých programů. Ve většině těch, které jsem do systému nainstaloval jako první.
Když kliknu na exe soubor, nic se nestane, žádná odezva, nepřibyde žádný proces nic. Zkoušel jsem programy spouštět z cmd taky nic. UAC, firewally, veškerý antihavěťový software je vypnutý. A nejvíc podezřelé je, že tento problém má i kamarád na svém NB. Jinak Visty mám legální, žádné cracky apod... spouštět mi nejde třeba Scorpions Win Cheater, IView,GPU-Z,Everest,BSPlayer....
PODOTYKAM ŽE PŘED TÝDNEM NEBYL ŽÁDNÝ PROBÉM. :shock:
Virus ve spustitelnych souborech? Prepnuti rezimu kompatibility? Instalace noveho update ve Win?
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“