Nejde zvuk

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Primátor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nejde zvuk

Příspěvek od Primátor »

Nemohu za boha rozjet zvuk ze zelenyho konektoru. Po cisty instalaci Win XP na zformatovany disk uz radu let delam vzdycky to samy a nikde zadnej problem.
Hodim tam disk co byl k MB a nainstaluju - ovladace na chipset, ovladace na internet (Marvell) a ovladace na zvuk (SoundMax). Potom tam dam instalacni CD ATI a nainstaluju ovladace na grafiku.

At delam co delam nemuzu ze zelenyho konektoru vyloudit zvuk. Proste znicehonic. Vsechno ve Winech se tvari normalne, ovladace sou, Toto zarizeni funguje spravne, vsechno je na max, vsechno je zaskrtly, otevrel sem si vsechny mozny zalozky a nastaveni ktery sem na internetu nasel, vsechno je jak ma. I Dxdiag vsechno hlasi OK.
Kdyz do zelenyho konektoru pripojim zelenej konektor od repraku tak se mi to i ve Winech zepta co sem to tam zapojil, ale at z nabidky SoundMaxu vyberu cokoliv, zvuk nejde.
Ostatni konektory fungujou v poradku, nahravani mikrofonem funguje v poradku a vsechno reaguje. Zvuk se mi podari rozjet jen vedle z modryho konektoru, kdyz v SoundMaxu nastavim 5.1 nebo 4-kanalovej zvuk, tak do toho modryho posila rear zvuk a do toho zelenyho front zvuk. Ruzovej je basak, nebo tak nejak. Ale z toho zelenyho zase nic, ale z toho modryho to funguje.
Jenze to j mi k nicemu, drtiva vetsina veci se posila prave do front repraku, takze nepuzitelny. Proste zelenej konektor nevyloudi nic. Zkousel sem i jiny ovladace (Realtek), ale sou nekompatibilni.

Sestava viz. podpis, zkousel sem i jinej disk, RAMky, proste nic. Zacinam podezirat zakladni desku, ale fakt nevim kde.

Repraky fungujou v poradku, to jsem si overil.
Automat
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde zvuk

Příspěvek od Automat »

V biosu je všechno v pořádku? Nemáš zaškrtnuté "disable integral peripherals"?
Primátor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Primátor »

to sem zapomel zminit, BIOS je naprosto v poradku, snad nekolikrat jsem vratil puvodni nastaveni
Automat
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Automat »

Tak to neporadím..Maximálně zkusit najít jiné, popřípadě alternativní ovladače.
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Viděl bych to tak že je to dead.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
TheDude
Nováček
Nováček

Příspěvek od TheDude »

A já bych ještě popurpavil nabídku MIX v K-Lite kodek, pak to třeba pujde..
^Paja^
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ^Paja^ »

skus nainstalovat nejnovejsi ovladace na tu zvukovku a skusit to potom, ale podle toho co pises je dost mozne ze zvukovka asi odesla hardwarove...
Intel 5820K@4.6Ghz | Asus X99-A | MSI GTX 1080Ti Gaming X | 32GB DDR4 Corsair 2400Mhz | Creative Soublaster Z | SSD Samsung 850PRO 1TB |NZXT H440 + 875W Thermaltake toughpower XT | Logitech G400s@Icemat 2nd edition blue | 23" 120Hz Dell Alienware OptX + 23" IPS Dell P2314H| Windows 10 Pro 64-bit
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“