zdrawim presel sem na M7VIT Grand ze Kt 400 a po chvily naky smrad . . kuknem a ta kulata vecicka na kerej je namotany medeny drotek nako scernala .. . len jedna . .kukam secko je v poratku zapojene akurat chyba IO panel a bocnicu mam prec. . . po zapnuti sa rychlo zahrieva a pri dlhcom zapnuti (cca 4 min) sek. . nedivim sa je to tak vrele ze to nechytim. . . rozmyslam co s tym. . .ostatne (civky) maju v poho teplotu daju sa chytit len ta jedna (cernaa) .. . nake rady. .
teraz sem skusal odpajat postupne secko s prstem na tem a pomohlo az ked som vybral procak takze to ma neco s nim ok ale co fcil . . mam zohnat iny .. bo je ok doteraz mi isiel v druhej doske ..
o co ide . . ? to by aj mna zajimalo ked tam neni cpu tak sa tak nehreje jak ho tam dam tak za chvilu teplota vysplha strasne rychlo. . to uz bude asi len na odpajkovanie ale nechapem co sa moze pokazit na civke omotane kablem ..
Ta cívka je zřejmě nějaká část napájení procesoru, tudíž se nezahřívá, když není procesor v patici. Je to deskou, nikoli procesorem. Nejlépe to celé zahoď a za 3-4 tis. Kč kup něco lepšího. Ušetříš si tím čas i starosti.
no supr chcel sem spravit brachovi radost teto vedi na inzerat mna uz tolko krat sklamali ale kup negde novu dosku Socket A . . no nic ideme spatky ku kt 400 ta mi zas mrzne ale aspon ide
ok deska sla spatky . . tak jedeme na 166 daal jo vym ze to sem nepatri ale nevi mi negdo poradit funkcny a korektny programek na merani teploty cpu na kt 400 (Socket A) neco na spusob coretemp .. ? diq