http://www.extrahardware.cz/asus-p5e3-p ... i?page=0,5 sice je to jina deska ale to nevadi protoze jak sem psal tak ma na fleshprome na desce ale se nezobrazuje ta uvodni obrazovka... jen me nabehne ze express gate se neinicializovalo ... muze mi nekdo poradit ?
Samozdrejme instalace na cd s ovladacu je EG ale nedava mi to smysl u stolnich pocitacu u NB tam ano protze se tam ty flashpromy nedavaj a instaluje se to na HDD , pricemz EG je linuxova distribuce ktera se instaluje do skryte partysny

Jeste jedna otazka jelikoz je to moje prvni deska s chipsetem od amd , tak nevim kde aktualizovat ovladace . Na strankach vyrobce sice je ale je to neaktualni verze. A na strankach AMD.com ani vidu ani slechu nebo sem slepej.
Dalsi vec pameti mam 1600 a deska umi az 1800 jenze me to stale jede na 1333 kde muze byt chyba ? Pameti ma pro tuto desku podporovane.
Bios sem aktualizoval na nejnovejsi verzi.
Dalsi otazka co presne v biosu znamena ji polzky O.C. ukladaji se tam nejake profily ale netusim oc jde.
Posledni otazka po inslaci a jak win 7 tak xp tak sem si nainstaloval firefox jenze on mi neustale hlasil ze ma neplatne certifikaty .. pritom cas v biosu i v systemu byly nastaveny spravne... pravda je ze me zarazilo ze kdyz sem zapnul desku poprve tak tam byl datum 1.1.2002 a cas 0.0.00 ... nerozumim jestli je neco spatne

diky za kazdy poznatek.