Zdravim,
rad bych se na vas obratil s prosbou o pomoc pri reseni problemu.
Pri pripojeni notebooku pres hdmi-hdmi kabel do LCD TV (LCD-TV LG 47LH3000) je obraz na televizi jakoby 16bitovy
(v nastaveni zobrazeni samozrejme 1920*1080 32bit 60Hz) podivne zabarveny. Text je podivne kostrbaty.Na LCD notebooku je vse v poradku.
Graficka karta NTB je Nvidie 280M 1GB - posledni ovladace
system Windows 7 64bit Ultimate
posim o rady s resenim pokud bude potreba specifikaci upresnim ale myslim ze vse co je treba k nalezeni reseni jsem uvedl.
diky
Spatne zobrazeni pres HDMI na LCD TV
Moderátor: Don
- macan.sy
- Nováček
-
- Lojza
- Začátečník
Re: Spatne zobrazeni pres HDMI na LCD TV
Měl jsem (mám) stejný problém. Zkusil jsem desítky grafik i HDMi kabelů, nic nepomohlo. Nakonec dost pomohlo snížení ostrosti přímo v menu TV na minimum. Není to 100% OK, ale na filmy to nevadí.
- macan.sy
- Nováček
-
zdravim,
ano musim rict, ze mas naprostou pravdu. A jsem opravdu rad, ze mi nekdo odpovedel. Nastaveni ostrosti primo na televizi problem odstranilo UPLNE. Mam televizor LG a mohu v menu nastavit ostrost jak vertikalne tak horizontalne a problem jsem timto odstranil ale kolega s televizorem samsung mel stejny problem ale omezene moznosti nastaveni ostrosti mu neumoznily problem odstranit uplne.
ano musim rict, ze mas naprostou pravdu. A jsem opravdu rad, ze mi nekdo odpovedel. Nastaveni ostrosti primo na televizi problem odstranilo UPLNE. Mam televizor LG a mohu v menu nastavit ostrost jak vertikalne tak horizontalne a problem jsem timto odstranil ale kolega s televizorem samsung mel stejny problem ale omezene moznosti nastaveni ostrosti mu neumoznily problem odstranit uplne.
- Lojza
- Začátečník
Jsem rád, že to pomohlo . No já u toho Samsunga jsem teda na tom stejně jako ten kolega . Teda ono to nemá na nic vliv, protože u filmů to není absolutně šance poznat, ani jinak to nevadí jelikož stejně člověk od TV sedí aspoň 2 metry. Ale celkově mě to zarazilo.