Student může chytře brigádnicovat a podobně
Momentalně mám celerona,a práce s ním je ukrutná...Když píšu,tak se to zadrhává a když jěště naskočí antivirus tak Hrrr...Jinač přestupuji během vánoc snad na 24" a 15" lcd.Člověk to uživí,na jedný běží text a na dalším monitoru čtu text a dělám chytré rychlé zápisky.Když nadejde čas na modelování tak to taktéž uživím.Nejvíce trpím když dělám s videem,či photofiltrem...Pro mě bude jakýkoliv krok na nový procesor fantastický,ale nechci udělat chybu,jako před několika lety že jsem si vzal kancelářský procesor...
Například pro delším zkoumání jsem zjístil že po roce am3 bude druhořadý socket(naštvalo mě to,protože jsem si říkal four-core processor za 100$ bomba,budu mít v létě čas tak zabrigadnicuji a přejdu na x6)Vzdělání je důležitější takže přemýšlím kde naškrábat 60.000Kč

na ameriku/anglii na anglický jazyk,tudiž neplánuji přechod.
Začal jsem přemýšlet,okukovat,přečítat a zjístil jsem,že mezi PheII 965/i-5 750 je docela malý rozdíl.Navíc holce nabublám že mám procesor 4-core 3,4ghz a je moje
http://www.legitreviews.com/article/1073/10/
Zde je velice zajimavý výsledek
Zde vidím že výkon phenom 965 je dosti rozdílný oproti i-5 a AthlII630 a podobně....
Já beru c3 965 a nějakou blbou desku 4x2gb 1600mhz zeppelin,chladič ARCTIC Freezer/extreme,9600gt 1gb,1,5tb 7200rpm,artic fusion 550w.Case projde moddingem a integrací modenu,nabíječky na mobil,osvětlením jemný teplým světlem (mám suché oči

),zesilovačem 2.0,čtečkou karet a nějakou rozbočkou to vše v malým case,který je dosti zajimavě promyšlený.Budu mít dvě lcd,podsvícenou klávesnici,velkou myš pro velkou ruku a toť vše.
Někdo se mě zeptá proč přecházíš?...Když jsem chvilku pracoval s pentiem 4 3.0ghz,tak jsem ihned cítil rozdíl,tudiž i kancelářské práce se zrychlý...