Dobrý den, moje máma má takový problém: někdy má puštěno víc dokumentů word naráz (když dělá výpisky,atd...) a pak když je rychle zavírá, tak si někdy omylem zavře i dokument, který dělá x hodin (a na dotaz,jestli se mají změny uložit klikne na ne) a poslední uložení udělala např. před hodinou, takže musí napsat ten neuložený text znova.
Není nějaká možnost ve wordu (office xp), aby se dokument ukládal za x minut? On se totiž ukládá automaticky, ale to je jen pro případ, kdyby třeba nastal výpadek proudu..., takže tato záloha po normálním zavření dokumentu zmizí...
P.S.: Prosím, neříkejte, že neměla klikat na tlačítko ne a pod. odpovědi...Moje máma a PC nejdou dohromady a já už na to nemám nervy....
automatické ukládání dokumentu
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: automatické ukládání dokumentu
Zkus pohledat, já jsem to tam myslím našel. Už jedu na 2007 takže ti neporadím.
Popř ji nauč používat CTRL+S. Já jsem si na to zvykl a najednou čumím že jsem si uložil něco, tím pádem přepsal, co ani nechci
Popř ji nauč používat CTRL+S. Já jsem si na to zvykl a najednou čumím že jsem si uložil něco, tím pádem přepsal, co ani nechci
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
jj,podívám se, až budu u její pc...thx
- xxsawer
- Začátečník

-
Já myslim, že arxeiss nic nenašel páč word nic takovýho nemá 
Je to tak jak si psal...to automaticky ukladani je ukladani do nejaky kopie kdesi, ktera se pouzije kdyz ti spadne word a ktera se smaze kdyz word normalne ukoncis. Neni to teda ukladani do toho dokumentu do kteryho pises.
Musis si na to stahnout nejakou utilitu, třeba tohle
http://pcwin.com/Utilities/ATopSoft_Aut ... wnload.htm
běží to normálně v trayi a funguje to tak jak chceš...problém je, že to je placený, ale myslim, že to už se nějak pořešit dá
Je to tak jak si psal...to automaticky ukladani je ukladani do nejaky kopie kdesi, ktera se pouzije kdyz ti spadne word a ktera se smaze kdyz word normalne ukoncis. Neni to teda ukladani do toho dokumentu do kteryho pises.
Musis si na to stahnout nejakou utilitu, třeba tohle
http://pcwin.com/Utilities/ATopSoft_Aut ... wnload.htm
běží to normálně v trayi a funguje to tak jak chceš...problém je, že to je placený, ale myslim, že to už se nějak pořešit dá