Foťák na focení aktů
- Accuphose
- Začátečník
-
Foťák na focení aktů
Hledám nějakej foťák co fotí kvalitně dámské tělo, včetně detailů, aby z toho vylezly super fotky... a nebylo to složitý na obsluhu. Nevím jestli barva nebo to dělat černobíle, co myslíte...
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý
-
Re: Foťák na focení aktů
Akty spis cernobile. Cenovy limit je?
- crashPC
- Mírně pokročilý
To co chceš se z principu chlape nemůže slučovat dohromady. Nejlevněji rozumně s nějakou zrcadlovkou a bazarovým pevným sklem nebo dvěma. CCA 10 000Kč za zrcadlovku a pár málo tisícovek za skla.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- Accuphose
- Začátečník
-
Nějakej konkrétní model?
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že na modelu prakticky nazáleží. A nebýt v sekci DIGITÁLNÍ foto a video, tak ti doporučím svitkový středoformát.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
- danny1691
- Začátečník
tady nejde o přístroj, ani o sklo ale o to co umíš, jak se koukáš na svět a jaký máš nápady- sebelepší foťák nic nedokáže, pokud ho nepovede někdo, kdo umí
1984 bylo varování, ne návod.
...v pubertě se musí pořádně šo...t, ti ošklivější sportovat a úplní chcípáci dělat rámus jako paviáni v zoo.Franta Štorm
...v pubertě se musí pořádně šo...t, ti ošklivější sportovat a úplní chcípáci dělat rámus jako paviáni v zoo.Franta Štorm
- HentaiRush
- Začátečník
Nechci tě hned zatracovat.. ukaž nám co bys chtěl nafotit..
Jestli chceš nafotit holku ve tmě nasvícenou, tak minimálně zrdcadlovka a nějáký pevný hodně světelný sklo + světelnej zdroj (blesk, lampy)... a zvládneš to s určitou dávkou štěstí.. je to dost o skillu..
Jestli chceš nafotit holku ve tmě nasvícenou, tak minimálně zrdcadlovka a nějáký pevný hodně světelný sklo + světelnej zdroj (blesk, lampy)... a zvládneš to s určitou dávkou štěstí.. je to dost o skillu..
Wannabe dickface... :]
- Accuphose
- Začátečník
-
Problém je, že tomu vůbec nerozumím té teorii...
- wallot
- Středně pokročilý
-
tak to si ji jdi nejdrive nastudovat. bez zakladu s tim budes silene bojovat. at uz knih ci kurzu jsou hromady.
dokud nebudes vedet co ktere nastaveni na fotaku udela s fotkou tak nema cenu resit zrcadlovku. a jakmile zvladnes terorii bude se ti pristroj mnohem snaz vybirat
dokud nebudes vedet co ktere nastaveni na fotaku udela s fotkou tak nema cenu resit zrcadlovku. a jakmile zvladnes terorii bude se ti pristroj mnohem snaz vybirat
7800X3D, Gigabyte 7900GRE, Custom LEOBOG Hi98, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7/size]
- Fox_25
- Začátečník
-
Slyšel jsem podobný rozhovor kdy fotograf radil amatérovy, nakonec z fotografa vylezla krásná věta>Kup si practicu na kinofilm a běž se projít.
- Accuphose
- Začátečník
-
Ok tak mi dejte nějakej link abych byl v obraze... No možná ani tolik nepůjde o fotky, ale aby ten foťák udělal dojem
- Fox_25
- Začátečník
-
V tom případě doporučuji canomatic a jiné "profi" stroje s automatickou prolínačkou.
Canomatic - legenda se vrací
Jinak takhle jsi měl formulovat dotaz na začátku. Každý by ti náležitě poradil. Pokud budeš chtít canomatic jeden se mi válí doma ve vitrínce, ale seženu další.
Canomatic - legenda se vrací
Jinak takhle jsi měl formulovat dotaz na začátku. Každý by ti náležitě poradil. Pokud budeš chtít canomatic jeden se mi válí doma ve vitrínce, ale seženu další.
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Teď už jen zbývá, aby tu zombux vyrukoval s Holgou a bude to
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
- Fox_25
- Začátečník
-
Trinom>Sry za OT ale co je to Holgo?
- reifik
- Žlutá karta Bazar
-
Canon 500D
- Spo.On
- Začátečník
-
Co takhle dirkon?? Nikdy nevíš co z něj vyleze a dojem taky určitě uděláš....
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
http://en.wikipedia.org/wiki/HolgaFox_25 píše:Trinom>Sry za OT ale co je to Holgo?
Já si ovšem pořád stojím za Flexaretou
- Fox_25
- Začátečník
-
Tak už jsem poučen o tom kdo je holga
Já zas přemýšlím nad praktikou, objektivů mám k ní dost. K tomu si vyvíjet filmy doma a ještě skener negativů, no stejně skončím u Pentax K7 nebo starší canon 5D.
Já zas přemýšlím nad praktikou, objektivů mám k ní dost. K tomu si vyvíjet filmy doma a ještě skener negativů, no stejně skončím u Pentax K7 nebo starší canon 5D.
- Spo.On
- Začátečník
-
No já bych šel do Pentax K-x za tu cenu nemá konkurenci..
- Fox_25
- Začátečník
-
Jo to nemá, ale pro mě jakožto vlastníka K100D už jaksi nedostačuje. Hlavně se těším na klasický akumulátor, tužkové baterky pro K100D jsou smrt. Stejně tak voděodolné tělo.