Kamarád mi donesl NB, kde se začínají objevovat náhodně divný fragmenty, čáry přes displej, zrnění obrazu, ale samozřejmě když jsem k tomu sedl, poštěstilo se mi až třetí den.
Jelikož NB má sotva 3.měsíc, všechen SW je legální a má na tom účetnictví a nějaké další programy pro firmu, předtím než ho pošlu na reklamaci, potřeboval bych nějakej zátěžovej test, kde bych vyzkoušel jestli je to opravdu grafikou. Aktuálně by totiž mohl být celé svátky bez počítače a v lednu mu NB třeba vrátí, že jim to nic nedělá...
Zkusil sem FurMark, ten nenajede protože chce OpenGL 2.0
Mrknul sem na stránky 3D Benchmark, ale ten zase vyžaduje vyšší rozlišení pro spuštění
tím moje znalosti v grafikách končí...
V NB je integrovaná grafika Intel 4500M s atypickým rozlišením 1680 x 945
Tušíte někdo co zkusit?
Jak otestovat grafiku
Moderátoři: morke, Walker1134
- Aigor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- beardie
- Středně pokročilý

Re: Jak otestovat grafiku
nejake klasiky typu 3D Mark?
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- Aigor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Co se teď koukám, tak je sice něco na stažení, ale je to plně funkční? Pokud to správně chápu, tak jde o placenej SW.beardie píše:nejake klasiky typu 3D Mark?
- barco
- Středně pokročilý

3D Mark 2003 ; 3D Mark 2005. Obidva bežia pod 1024x768, takže nebude problém. Platené sú iba plné verzie, free je obmedzená, ale normálne prebehne a ukáže aj bodový výsledok - online však.
Btw dobrý test na hľadanie artefaktov je Mother Nature @ 03.
Btw dobrý test na hľadanie artefaktov je Mother Nature @ 03.
.
- Werewolf
- Nováček

-
Zrnění by mohlo být přetaktovanýma shaderama na grafice. Já na testování používám OCCT
- ^Paja^
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pochybuju ze na integrovany grafice intel pusti GPU test z occtWerewolf píše:Zrnění by mohlo být přetaktovanýma shaderama na grafice. Já na testování používám OCCT
Intel 5820K@4.6Ghz | Asus X99-A | MSI GTX 1080Ti Gaming X | 32GB DDR4 Corsair 2400Mhz | Creative Soublaster Z | SSD Samsung 850PRO 1TB |NZXT H440 + 875W Thermaltake toughpower XT | Logitech G400s@Icemat 2nd edition blue | 23" 120Hz Dell Alienware OptX + 23" IPS Dell P2314H| Windows 10 Pro 64-bit