Pomoc- chyba u grafické karty(ovladače)

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Nihilium
Začátečník
Začátečník

Pomoc- chyba u grafické karty(ovladače)

Příspěvek od Nihilium »

Zdravím všechny, asi před třemi mesíci jsem si zde u vás nechal poradit PC sestavu do 12 tisíc, vše jsem s pomocí seskládal a vyskytla se malá chyba, připojil jsem PC k netu a po pár dnesch na mě začalo vyskakovat okénko nelegální windows- kontrola proti pirátstvím a´zadám CD-kay a podobně.

Nu na své grafické kartě Ati Radeon HD 5700 Series jsem měl nejstarší ovladače, stáhnul jsem prez net nejnovější ovladač od ati pro moji card a ejhle

Instalace probíhá bez problému avšak pred posledním zeleným políčkem dělící me od dokončení instalace spadne PC.

Proč zrovna grafika ? když jsem na netu a dělám něco ohledne videa, ukazuje se mi na monitoru takové červené zrnkování nažeš 20 s černá obrazovka a poté Error že ovladač prostal pracovat a neodesílat chyby (ne jako u windowsu ) rámeček byl zvýrazněn logem ATI.

Jelikož muj PC udělal v 3Dmarku 06 12 700 bodu což je pro za za komp za 11 k docela dost, vidím chybu v ovldačich a rád bych tohle vyřešil.. uvidím Děkuji za všechny rady kdyžtak reinstalnu windos.

Zkoušel jsem crysis hrát na all Hight 1280x1204 anitialising 4 x a fps 45-55 v totální akci 37 fps takže podle me PC odvádí slušnej výkon.

Má sestava
Jméno CPUID CPU AMD Phenom(tm) II X2 550 Processor
ATI radeon hd 5700 series
2x kite 2000 (1333 frekvence) ramky = 4 gb XP me povolí pouze 3,3 nebo kolik.

Děkuji moc za radu, mám to sice v záruce, ale myslím že tento problém pujde doufám vyřešit díky.
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomoc- chyba u grafické karty(ovladače)

Příspěvek od arxeiss »

Kup legalní Windows, a zkus grafiku jinde v PC. Pokud to bude blbnout i tam tak reklamace.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Nihilium
Začátečník
Začátečník

Re: Pomoc- chyba u grafické karty(ovladače)

Příspěvek od Nihilium »

Proběhla reinstalace windows společne s úspěšným nahozením ovladače bez připojení internetu,
zkusil jsem ze srandy 3dmark a prošel.

Test : NFS undercover full details 1280 x 1024 i na nejmenší detaily se hra začne kosit, někdy to ustane někdy ne takže fail :-/

Zatím grafika chybu nenahlásila.

Jestliže se problémy nezlepší, budu požadovat reklamaci a jestli by došlo na druhou, koupím si W7 + grafiku v cene +- 5 000, uvudíme snad to vyjde.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“