ATi Radeon HD 4200 (integrovana)

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
heroik
Začátečník
Začátečník

ATi Radeon HD 4200 (integrovana)

Příspěvek od heroik »

Zdravím, chci se zeptat jestli je tu někdo kto má tuhle int. VGA a popřípadě aby mi napsal jak na ní šlapou nové hry (především MW2) a s jakým procesorem to mají. Prosím neposílejte mi odkazy na testy, tech už jsem pročet a chci vědět jestli to může někdo potvrdit. Nejlepší by bylo kdyby jste uvedli na jaké detaily hrajete, a jestli to jede plynule nebo ne. Dík všem

// edit - zvetseno pro (s prominutim) blbce, jeste dodam aby nepsali "Pokud jsi videl testy, tak vis jaky ma vykon"
Naposledy upravil(a) heroik dne sob 19. pro 2009, 19:59, celkem upraveno 1 x.
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Re: ATi Radeon HD 4200 (integrovana)

Příspěvek od Mastodont »

Tak pokud jsi viděl testy, tak asi víš jaký má výkon. :roll:
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Presne tuhle odpoved jsem cekal. Nejakej dalsi chytrej ctenar? Pokud nedocvaklo, tak rikam ze testum moc neduveruju a integrovane grafiky se ani moc netestujou, takze jich neni moc. Vim jak to u testu byva, pr.: 1500x1000, nejvyssi detaily, HD4670 + PII X2 550 + 4GB RAM 25FPS, - pak to hraju doma (tu danou hru) na Full HD 22" monitoru naprosto plynule....
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

A jakou odpověď čekáš? Při dnešních cenách grafik na integrovaných nehraje nikdo. Co se týká recenzí, je třeba si přečíst, v jakém nastavení je testováno a ne jen koukat na čísla v grafech...
Lokomotiva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lokomotiva »

Já ji mám s Athlonem II 240, pamětmi DDR2 800 MHz CL4, ale smůlu máš v tom, že hry nehraju...

Jen letecký simulátor.

Ale přistání s Boeingem 737 na starém letišti v Hong Kongu, kde je přistávací dráha od moře a musíš se vyhnout panelákům na jedné straně a při tom nesmíš fláknout křídlem o přistávací dráhu, je v pohodě.

I když jsou na moři vlny a blbě se odhaduje výška.

Ale abys měl aspoň něco srovnatelného, tak ve 3D Marku 06 dává 1600 bodů.

A po přetaktování GPU z 500 MHz na 1000 MHz (snese tak 1050 MHz) je to 2600 bodů.
amd689
Nováček
Nováček

Příspěvek od amd689 »

Toto integračku mám na zostave amd x2 4400@3.2,2Gb ram,čo sa tyka staršich hier tak v pohode,ale nove hry,ktore maju stary engine napr call of duty mw2 dosť seka aj na min detaile,je to skoro nehratelne,dalej manhand 2 stary engine ešte s dvôb gta san andreas tiež stredne detaeli,zatial drži stabilne 30fps,ale na max je to dosť premenlive raz 15-30 dosť to citiť,človek sa obrati a zrazu mu to trha. Vykon ma +- ako 6600Gt a skus na tejto karte hrať moderne hry :lol:Predtym som mal 9800Gt tej som sa zbavil kvôli studiu,kedže moc už nehravam,myslel som si,že na občasne zahranie mi bude stačiť,ale je to bieda.Radšej by som kupil normálnu kartu napr 4650 alebo vyššie.Dalšie problemy su s ovladačmi,niektore hry ani nezpustiš napr Operation Flaspoint 2 a mnohe dalšie,nejde ani 3dmark 03,zabudni na taktovanie cez SW ako riva tuner a spol,jednoducho ju nepoznaju a si ani poznať nebudu.Dalši problem je taktovanie ak chceš isť nad 1000Mhz musič upraviť alebo vymeniť chladenie chipsetu,nevien či ten vykon stoji za 400 korunovy chladič ?Je to sice najvýkonnejšia integrovaná karta na svete (ak sa nemýlim),ale vykon na moderne hry nema.Napr taky Wolfestein je super hra na ktoru som sa dlho tešil na tejto karte na min detaeli nehratelne,aj na 800x600 max 10Fps.Možno mám slaby procak,možno pamäte(800Mhz single) určite by jej take dve 1600 ddr3,dual chanel pomohly,ktomu verzia so Side Port pamätou (16bit sbernica !,u mna ukazuje v gpuz 32 bit :shock: ),Myslim si,že sa to neoplati ak chceš od tejto karty aj toho malo vykonu čo ma musiš do nej dosť vraziť a vykon bude menši ako keby sisi kupil niečo normalne,plnohodnotne.
GulDucat
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GulDucat »

Mam AM3 desku s HD4200 se sideport pameti DDR3 1333MHz, pamet i jadro jde taktovat v biosu, nicmene pouzivam defaultni takty u VGA, CPU Athlon II X2 @ 3,5GHz.
UT2004, plne detaily pri 1024x768 bez problemu hratelne, taktez Q3A, v timedemu dava 100FPS.
Co se tyka novych her, tak jen na nizke detaily i rozliseni, kdyby mi slo vic o hry, koupil bych asi HD4670, nebo lowend modely nove petkove rady.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“