Win 7 Gigabyte GA-M56S-S3

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
maty55
Nováček
Nováček

Win 7 Gigabyte GA-M56S-S3

Příspěvek od maty55 »

Zdravim vsetkych, presiel som na win 7 a po nainstalovani mi hlasi chybu ze nemam nainstalovany driver na zakladnu dosku GA-M56S-S3, i ked som ten draiver stiahol od vyrobcu a nahodil. Neviete mi poradit cim to moze byt?
Diky

//edit Wilik - presun z Win7
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
juraj205
Nováček
Nováček

Re: Win 7 Gigabyte GA-M56S-S3

Příspěvek od juraj205 »

ja som presiel takties na Windows 7 asi pred tyzdnom a takties mi zobrazilochibu ze nemam nainstalovany driver k zak. desce zakladni desku mam Gigabyte GA31M-S2L. A az za tri dny som prisiel nato ze to je tim ako sa nainstaluje windows on sa ta pred instalaciou spita ci chces stiahnut automaticky ovladace z internetu (samozrejme ze tato varianta funguje len ked si takzvane on-line) a windows ti automaticky nainstaluje chipset od zak.desky, zvukove ovladace, graficke ovladace i najnovsi bios tak to skus takto a ked nahodou nemas pristup k internetu tak urcite sa najde nejaky tvoj kamrat ktory ho ma a skus ten windows preinstalovat tam a skusit tuto moznost a uvidis ze to vide tak hodne stastia.
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“