Zdravím, netušíte někdo, jak se zbavit přihlašování při startu PC?? Abych to rozvedl. Na mém stolním pc mám jediný účet a dycky když jsme zapl komp, tak naběhl do windowsů a já mohl pracovat. Ale poslední 3 dny dycky když ho zapnu, tak naběhne bootovací obrazovka a pak výběr uživatele. Jsem tu však jediný a nemám heslo, tak jen kliknu a jsem ve windows. Je to však velmi otrvané. Nevíte jak se toho zbavit?? Díky předem;-)
P.S. Windows 7 64-bit, plně aktualizovanej
Zrušení přihlašování při startu
Moderátor: Loki5567
- zblamak
- Začátečník

-
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zrušení přihlašování při startu
start -> spustit -> zadas "user controlpasswords2" a tam uz si najdes co potrebujes
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- zblamak
- Začátečník

-
no myslíš, ''control userpasswords2''? to dám, a nic to neudělá, ani nevyhodí chybovou hlášku..?? wtf?
- zombux
- Odborník PCT

zkus spustit příkazovou řádku jako správce, a zadat to do ní...zblamak píše:no myslíš, ''control userpasswords2''? to dám, a nic to neudělá, ani nevyhodí chybovou hlášku..?? wtf?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- zblamak
- Začátečník

-
a co tam mám napsat? respektive jakým příkazem to rozchodím??:-)
- krizovka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě, že to jde... Start - (spustit) CMD - control userpasswords2 - kliknout na defaultního uživatele a odškrtnout "Před použitím musí zadat heslo"... vyplnit aktuální heslo a od této doby se budou Windows 7 přihlašovat automaticky pod daným uživatelem.
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
- zblamak
- Začátečník

-
Díky moc;-) už to valí:-) nechápu proč mě to příkazový řádek předtím nebral..no jedno:-) ještě jednou díky;-)krizovka píše:Samozřejmě, že to jde... Start - (spustit) CMD - control userpasswords2 - kliknout na defaultního uživatele a odškrtnout "Před použitím musí zadat heslo"... vyplnit aktuální heslo a od této doby se budou Windows 7 přihlašovat automaticky pod daným uživatelem.