Problém s MASS STORAGE zařízeními

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Nemesis92
Nováček
Nováček

Problém s MASS STORAGE zařízeními

Příspěvek od Nemesis92 »

takže..stručně řečeno moje pc po reinstalaci winu přestalo brát jakékoli zařízení USB připojující se přes protokol Mass Storage :x . Mam Win XP SP3. Před reinstalaci mi všechny flash disky, mobily a paměťové karty šly připojit bezproblémů. Tyto věci nepotřebujou zvláštní ovladače.Teď se mi připojí, zobrazí ikonka nalezen new hardware chvili to hleda ovladače pak vyskoči okynko s tim že to chce instalovat driver, když zvolim jakoukolik možnost at už z cd a nebo win update hledani hodi to chybu a zobrazi hlašeni že zařizeni nebude pracovat korektně a je s tím amen. Mám nainstalované drivery k desce k USB 2.0. :) Pokud si mobil připojim přes USB a jako protokol zvolim MTP na synchronizaci hudby tak se připojí bez problémů. Takže bych potřeboval pomoct s řešením probému s Mass storage.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Problém s MASS STORAGE zařízeními

Příspěvek od zombux »

Nemesis92 píše:Mám nainstalované drivery k desce k USB 2.0. :)
to bych viděl jako hlavní průser - těma driverama sis totiž zbořil právě mass storage. USB drivery jsou totiž obsaženy už tuším v XP SP1, od té doby nejsou žádné potřeba.

řešení nefungujícího mass storage v XP jsou zde - možná pomůžou http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 7#p7792767
ignorelist: kremrole a dezoláti
Nemesis92
Nováček
Nováček

Příspěvek od Nemesis92 »

no jenže ty drivery sem instaloval vždycky....je to totiž 4in1 pack v kterem je i ovladač ke zvukovce atd. a nikdy takovedle problemy nebyly
Nemesis92
Nováček
Nováček

Příspěvek od Nemesis92 »

btw. ten poslup s mazanim infcache sem zkoušel. žadna změna. oba dva soubory usbstor.inf
usbstor.pnf sou na svem mistě....
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“