Problém s MASS STORAGE zařízeními
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Nemesis92
- Nováček

-
Problém s MASS STORAGE zařízeními
takže..stručně řečeno moje pc po reinstalaci winu přestalo brát jakékoli zařízení USB připojující se přes protokol Mass Storage
. Mam Win XP SP3. Před reinstalaci mi všechny flash disky, mobily a paměťové karty šly připojit bezproblémů. Tyto věci nepotřebujou zvláštní ovladače.Teď se mi připojí, zobrazí ikonka nalezen new hardware chvili to hleda ovladače pak vyskoči okynko s tim že to chce instalovat driver, když zvolim jakoukolik možnost at už z cd a nebo win update hledani hodi to chybu a zobrazi hlašeni že zařizeni nebude pracovat korektně a je s tím amen. Mám nainstalované drivery k desce k USB 2.0.
Pokud si mobil připojim přes USB a jako protokol zvolim MTP na synchronizaci hudby tak se připojí bez problémů. Takže bych potřeboval pomoct s řešením probému s Mass storage.
- zombux
- Odborník PCT

Re: Problém s MASS STORAGE zařízeními
to bych viděl jako hlavní průser - těma driverama sis totiž zbořil právě mass storage. USB drivery jsou totiž obsaženy už tuším v XP SP1, od té doby nejsou žádné potřeba.Nemesis92 píše:Mám nainstalované drivery k desce k USB 2.0.![]()
řešení nefungujícího mass storage v XP jsou zde - možná pomůžou http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 7#p7792767
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Nemesis92
- Nováček

-
no jenže ty drivery sem instaloval vždycky....je to totiž 4in1 pack v kterem je i ovladač ke zvukovce atd. a nikdy takovedle problemy nebyly
- Nemesis92
- Nováček

-
btw. ten poslup s mazanim infcache sem zkoušel. žadna změna. oba dva soubory usbstor.inf
usbstor.pnf sou na svem mistě....
usbstor.pnf sou na svem mistě....